H Suzuki Field Global Partner του Πανεπιστημίου Harvard

Η Suzuki, του ομίλου Σφακιανάκη και το Πανεπιστήμιο του Harvard  συνεργάστηκαν   στα πλαίσια του προγράμματος- κύκλου μαθημάτων FIELD Global Immersion!  Ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών από το Πανεπιστήμιο του Harvard φιλοξενήθηκε στην Αθήνα για μία εβδομάδα από την Suzuki έχοντας την ευκαιρία να δουν εκ των έσω τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας, και να συμμετάσχουν σε ένα project για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη κατά την επίσκεψη του στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων της Suzuki.

Η ήταν ένας από τους 157 συνεργάτες (Field Global Partners)  που επιλέχθηκαν παγκοσμίως για να συνεργαστούν με το πανεπιστήμιο του Harvard στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με το Πανεπιστήμιο του Harvard που αποτελεί ένα παγκόσμιας φήμης Business School για να παρέχουμε στους φοιτητές μια εμπειρία εκμάθησης θεμάτων σχετικών με την επιχειρηματική λειτουργία και το branding σε πραγματικές συνθήκες» δήλωσε ο κος Παναγιώτης Τορνάρος, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Suzuki και πρόσθεσε «Αισθανόμαστε σίγουροι ότι οι φοιτητές ήταν σε θέση να συγκεντρώσουν ιδέες εδώ, που δεν θα μπορούσαν να τις αποκομίσουν από μια συζήτηση μόνο μέσα στην τάξη».

Το FIELD Global Immersion είναι ένα μάθημα σχεδιασμένο για να ενισχύσει και να αναπτύξει την αντίληψη των φοιτητών σε θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο — την ικανότητά τους να διαχειρίζονται και να λειτουργούν αποτελεσματικά σε διαφορετικούς πολιτισμούς και επιχειρηματικά πλαίσια.

Στελέχη της εταιρίας Suzuki συνεργάστηκαν με την ομάδα εξ αποστάσεως για μήνες πριν την άφιξή τους στη χώρα, ενώ επί ελληνικού εδάφους, οι μαθητές παρακολούθησαν παρουσιάσεις από την διοικητική ομάδα του Ομίλου, επισκέφθηκαν εκθέσεις Suzuki μελετώντας την εμπειρία που προσφέρεται στον πελάτη, πραγματοποίησαν έρευνα και συνεντεύξεις με υποψήφιους και ήδη υπάρχοντες πελάτες στην περιοχή της Αθήνας και παρουσίασαν τις τελικές τους προτάσεις στη διοίκηση.

Σκοπός αυτής της εντυπωσιακής εμπειρίας είναι να δοθεί στους σπουδαστές του Πανεπιστημίου η ευκαιρία να δράσουν σε πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον παρατηρώντας και κάνοντας πρακτική εργασία σε ένα άγνωστο γι΄αυτούς περιβάλλον.

Το Πανεπιστήμιο του Harvard αναγνωρίζει ότι αυτή η σημαντική εμπειρία που δίνεται στους σπουδαστές δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αρωγή των συνεργατών — Field Global Partners που συμμετέχουν παγκοσμίως.

Οι Field Global Partners του προγράμματος αξίζει να σημειωθεί ότι θα φιλοξενήσουν περισσότερους από 930 μαθητές του Harvard Business School.

«Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την συνεργασία μας και την αρωγή της εταιρίας Suzuki αλλά και όλους τους Field Global Partners για όλα όσα κάνουν για λογαριασμό των μαθητών μας», δήλωσε ο καθηγητής Juan Alcacer, επικεφαλής της σχολής FIELD, και συμπλήρωσε «Οι σπουδαστές επωφελούνται από αυτήν την εμπειρία και ελπίζουμε ότι οι επιχειρήσεις — συνεργάτες επίσης».

H Suzuki Field Global Partner του Πανεπιστημίου Harvard

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: