H λειτουργικότητα των ασύρματων ενημερώσεων στα μοντέλα Volvo

Η τεχνολογία εξελίσσεται σε ταχύτατους ρυθμούς και όσοι δεν τους παρακολουθούν δεν μπορούν να απολαύσουν τις διευκολύνσεις που προσφέρουν στους χρήστες των καινούργιων αυτοκινήτων. Για παράδειγμα όλα τα νέα μοντέλα Volvo έχουν over-the-air (ασύρματη ενημέρωση) .

Η πιο πρόσφατη ασύρματη (over-the-air) ενημέρωση στα Volvo ,κάνει ακόμη καλύτερο το σύστημα infotainment για τους χρήστες του Apple CarPlay και αφορούν τα αυτοκίνητα με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google, σε όλο τον κόσμο.

Η πιο αξιοσημείωτη βελτίωση σε αυτή την ενημέρωση είναι ότι το Apple Maps που υποστηρίζει  εφαρμογές πλοήγησης που γίνονται πλέον διαθέσιμες στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ακριβώς πίσω από το τιμόνι.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων προβάλλει πλέον και πληροφορίες σχετικές με το τηλέφωνο. Μπορείτε να απαντήσετε, να απορρίψετε και να τερματίσετε κλήσεις χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα στο τιμόνι. Μέσω της κεντρικής οθόνης μπορείτε επίσης να τερματίσετε μία κλήση ή να τη βάλετε σε σίγαση. Το πινακίδιο του CarPlay στην κεντρική οθόνη περιλαμβάνει πλέον και πληροφορίες για τα media. Η βελτιωμένη αλληλεπίδραση με τα media σάς διευκολύνει να παίξετε, να διακόψετε και να προσπεράσετε τραγούδια.

Ο Alwin Bakkenes, Επικεφαλής Εξέλιξης Λογισμικού δήλωσε σχετικά:

«Όταν οι πελάτες μας μπαίνουν στο Volvo τους, θέλουμε να βιώνουν μία καλύτερη εμπειρία σε σχέση με εκείνη της προηγούμενης ημέρας — οι ασύρματες (over-the-air) ενημερώσεις μας είναι ακρογωνιαίος λίθος για αυτή τη φιλοδοξία. Η πρόσφατη ενημέρωση στα χαρακτηριστικά του CarPlay είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και να προσθέτουμε χαρακτηριστικά και λειτουργίες σε συνεργασία με τους τεχνολογικούς εταίρους μας, εμπλουτίζοντας την εμπειρία των πελατών μας με την πάροδο του χρόνου.»

Η προηγούμενη ενημέρωση ανέβασε το συνολικό αριθμό των ασύρματων (over-the-air) ενημερώσεων που έχουν παραδοθεί πάνω από το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου, ενώ μόνο η τωρινή ενημέρωση θα σταλεί σε έναν αριθμό ρεκόρ περισσότερων από 650.000 αυτοκινήτων Volvo.

Με την απομακρυσμένη ενημέρωση λογισμικού στα αυτοκίνητα η Volvo αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των αυτοκινήτων των πελατών στα οποία φθάνουν, εδραιώνοντας τη θέση της ως εκ των πρωτοπόρων στον κλάδο σε ό,τι έχει σχέση με την τεχνολογία. Όλες οι ασύρματες αλλαγές βελτιώνουν την εμπειρία  των οδηγών ενώ ταυτόχρονα γίνεται και έλεγχος στη ρύθμιση του κινητήρα κάνοντας διορθώσεις σφαλμάτων.

Η λειτουργικότητα των ασύρματων (over-the-air) ενημερώσεων είναι διαθέσιμη μόνο σε μοντέλα Volvo με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google.

H λειτουργικότητα των ασύρματων ενημερώσεων στα μοντέλα Volvo gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: