H Εθνική Τράπεζα κάνει και φέτος τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μας ακόμα πιο ευχάριστες και συμφέρουσες

Δεκέμβριος, ο μήνας του χρόνου που χαίρεσαι να βγαίνεις έξω και να κάνεις βόλτες , να βλέπεις τις πολύχρωμες βιτρίνες, στολισμένους δρόμους και γειτονιές και χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων.

Φυσικά, το ίδιο χαμόγελο θέλεις να δεις και στα χείλη των αγαπημένων σου προσώπων γι’ αυτό και θέλεις να τους χαρίσεις τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα! Και φέτος, αυτή σου η επιθυμία γίνεται πιο εύκολη εάν πραγματοποιήσεις τις αγορές σου με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, αφού με αυτόν τον τρόπο κερδίζεις go4more πόντους έως και τις 15 Ιανουαρίου 2024, σε επιλεγμένους συνεργάτες του προγράμματος!

Είτε ψάχνεις δώρο για τους γονείς σου, τη σύντροφό σου, τα παιδιά σου ή οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο, το go4more της Εθνικής Τράπεζας θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου. Αν αναζητάς λαμπερά δώρα μόδας τότε στα καταστήματα Hondos Center και στο hondoscenter.com θα βρεις μοναδικά προϊόντα ομορφιάς και μόδας για όλους. Χρησιμοποιώντας, μάλιστα, τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας έως και τις 31/12/23, κερδίζεις το 10% της αξίας των αγορών σου σε go4more πόντους. Έτσι, μπορείς να αποκτήσεις ακόμα περισσότερα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των παιχνιδιών και των χαρούμενων στιγμών με τα παιδιά. Στα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr θα ανακαλύψεις μια πληθώρα επιλογών για να γίνουν τα παιδιά χαρούμενα και με το go4more της Εθνικής Τράπεζας, μπορείς να αποκτήσεις όλα αυτά τα δωράκια με ακόμα περισσότερη χαρά. Για κάθε αγορά αξίας 30€ και άνω, έως 31/12/23, με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζεις το 10% της αξίας τους σε go4more πόντους. Έτσι, μπορείς να προσφέρεις στα παιδιά τα πιο όμορφα και γιορτινά δώρα, που θα φέρουν χαρά και χαμόγελα στα πρόσωπά τους!

Το χειμώνα, το σπίτι μας γεμίζει ζεστασιά και αγάπη. Για να διατηρήσεις αυτήν τη ζεστασιά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πετρέλαιο θέρμανσης από τα επιλεγμένα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στο πρόγραμμα go4more έως και τις 15/01/2024. Χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, για αγορά πετρελαίου αξίας 500€ και άνω, κερδίζεις το 6% της αξίας της συναλλαγής μας σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής κάρτας και δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 12 άτοκες δόσεις, καθώς και το 3% της αξίας σε go4more πόντους με χρήση χρεωστικής κάρτας. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις ζεστές νύχτες στο σπίτι με το go4more να σου προσφέρει επιπλέον οφέλη!

Επιπλέον, φέτος τα Χριστούγεννα, μπορείς να κάνεις μοναδικά δώρα τεχνολογίας στους αγαπημένους σου! Επισκέψου τα καταστήματα COSMOTE και Γερμανός ή και τα eshop τους, για να βρεις δώρα τεχνολογίας για όλους και κέρδισε το 15% της αξίας των συναλλαγών σου κάνοντας αγορές αξίας 399€ και άνω με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας έως και 31/12!

Με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, μπορείς να αποκτήσεις ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για αγορές, ενώ παράλληλα μαζεύεις πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις σε επόμενες αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφτείτε το nbg.gr

ΕΛΛΑΔΑΕθνικη Τραπεζα

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: