«Γυναίκες της Αγάπης» από τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης

«Γυναίκες της Αγάπης» από τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης
Ο  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» θέλοντας να δώσει περισσότερη έμφαση και να ενισχύσει την υλοποίηση ενός παράλληλου στόχου του, αυτού της προσφοράς κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου, ανακοινώνει και επίσημα την πρωτοβουλία για τη σύσταση στους κόλπους του ειδικής Επιτροπής με την ονομασία «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» καθώς και Σώμα Εθελοντών αυτής. 
Η Επιτροπή αυτή είναι συνέχεια του συλλόγου Γυναικών χωρίς Σύνορα-παράρτημα Ξάνθης που είχε ιδρύσει η αείμνηστη, ακάματη και μεγάλη κυρία του εθελοντισμού Βασιλική (Κούλα) Ψωμά. Οι «Γυναίκες της αγάπης» θα αναλάβουν και διευρύνουν ακόμη πιο εντατικά το φιλανθρωπικό μέρος του συλλόγου μας δίνοντας προστασία και προσφέροντας συμπαράσταση υλική, ηθική και οικονομική  σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
       
Καλούμε τις γυναίκες της Ξάνθης, κάθε ηλικίας, είτε είναι μέλη μας είτε όχι, όσες θέλουν και μπορούν, να δηλώσουν συμμετοχή και να πυκνώσουν τις τάξεις αυτής της νεοσύστατης επιτροπής. Μπορεί κάποιος ίσως να μη μπορεί να «δωρίσει» το αίμα του αλλά σίγουρα μπορεί να «δωρίσει» τα αποθέματα ψυχής του. «Δύσκολο να οδηγείς κάποιον στην καλοσύνη με νουθεσίες, πιο εύκολο να το κάνεις με πράξεις… Σενέκας».
         
Η σύνθεση της Επιτροπής η οποία προέκυψε από εσωτερικές αρχαιρεσίες είναι η ακόλουθη: 1) Βούλα Αντωνιάδου, Προεδρεύουσα, 2) Ασπα Γαργάλα, Γραμματέας, 3) Βασιλική Αποστολίδου, Ταμίας, 4) Νατάσα Αναστασιάδου, Εφορος, 5) Δέσποινα Τσακιρίδου, Εφορος, 6) Εφη Γρηγοριάδου, αναπληρωματικό μέλος και 7) Ευδοκία Χαρανά, αναπληρωματικό μέλος.  
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974803371 (κα Αντωνιάδου), 6936849261 (κα Γαργάλα), 6979811669 (κα Αποστολίδου).

«Γυναίκες της Αγάπης» από τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: