Γονείς προσοχή: Δείτε ΤΙ πρέπει να κάνετε αν το παιδί σας αρχίζει να πνίγεται από το φαγητό. Η γνώση σώζει ζωές…

Το να βλέπεις το παιδί σου να πνίγεται μπροστά στα μάτια σου είναι ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που μπορούν να συμβούν σε έναν γονιό. Ο τρόμος είναι απερίγραπτος όταν βλέπεις ένα μικρό προσωπάκι γεμάτο απόγνωση να γίνεται μπλε και να μην μπορεί να πάρει ανάσα.

Ο Justin Morrice, πατέρας της 10 μηνών Annabelle από το  Saskatchewan του Καναδά, έκανε μία ανάρτηση μιλώντας για την τραυματική εμπειρία που έζησε με σκοπό να προειδοποιήσει και άλλους γονείς:

Η ανάρτησή του κοινοποιήθηκε περίπου 80,000 φορές. Παρόλο που κατάφερε να σώσει την κόρη του που πνιγόταν, είναι σημαντικό να πούμε πως το να βάλουμε το δάχτυλό μας στο λαιμό του μωρού δεν συνίσταται.

Αυτό μπορεί να σπρώξει το εμπόδιο πιο χαμηλά με αποτέλεσμα ακόμα περισσότερο πρήξιμο. Ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός προσφέρει συμβουλές online και το Babycenter δείχνει το τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που το παιδί σας αρχίζει να πνίγεται.

Είναι το καθήκον ενός γονιού να παραμένει ενημερωμένος για να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Ευτυχώς για την Annabelle και τον πατέρα της, όλα πήγαν καλά.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: