Γνωρίστε τον 26χρονο με ύψος 2,41 μέτρα που εξακολουθεί να Ψηλώνει κάθε Χρόνο

Ένας από τους ψηλότερους άντρες της Κίνας θα υποβληθεί σε εγχείρηση που αλλάξει τη ζωή του, με την ελπίδα να μπορέσει να περπατήσει μόνος του. Ο Xu Fuhai, 26 ετών, περπατάει με τη βοήθεια από πατερίτσες από τα εφηβικά του χρόνια έπειτα από ένα τραυματισμό, σύμφωνα με αναφορές.

Ωστόσο, μετά από μι…


Ένας από τους ψηλότερους άντρες της Κίνας θα υποβληθεί σε εγχείρηση που αλλάξει τη ζωή του, με την ελπίδα να μπορέσει να περπατήσει μόνος του. Ο Xu Fuhai, 26 ετών, περπατάει με τη βοήθεια από πατερίτσες από τα εφηβικά του χρόνια έπειτα από ένα τραυματισμό, σύμφωνα με αναφορές.Ωστόσο, μετά από μια δεκαετία ταλαιπωρίας, στο γίγαντα από ένα αγροτικό χωριό της ανατολικής επαρχίας Shandong, με ύψος 2,41 μ., προσφέρθηκε μια νέα ευκαιρία στη ζωή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα on.cc, ο Xu πέρυσι είχε ύψος 2,33 μέτρα αλλά ψήλωσε σχεδόν 10 εκατοστά μέσα σε διάστημα ενός χρόνου.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον είναι ψηλότερος από τον μέχρι τώρα ψηλότερο άντρα της Κίνας, τον Bao Xishun, που έχει ύψος 2,33 μέτρα.

Εξαιτίας του τεράστιου σωματότυπού του, η όρεξη του είναι ανάλογη, και τρώει 16 ψωμάκια σε κάθε γεύμα και χρειάζεται έπιπλα και ρούχα προσαρμοσμένα στο ύψος του.

Παρά το ανάστημά του, το Xu δεν έχει περπατήσει μόνος του από τα εφηβικά του χρόνια. Ο γίγαντας έπεσε, ενώ έπαιζε μπάσκετ όταν ήταν 15 ετών, προκαλώντας τραυματισμό στα πόδια του, που οδήγησε σε κακή κυκλοφορία του αίματος.

Μέσα σε 6 μήνες, ο Xu άρχισε να βλέπει τα πόδια του να πρήζονται και να πονάνε, που τελικά είχε ως αποτέλεσμα να κινείται με πατερίτσες. Ο τραυματισμός του σήμαινε επίσης ότι εξαρτιόταν πλήρως από τους γονείς του, που έχουν να φροντίσουν και τα τρία νεότερα του αδέρφια.

Ο Xu κατέληξε είναι ένα τεράστιο σωματικό και συναισθηματικό βάρος για τους γονείς του, που και οι δύο είναι μεσαίου ύψους.

Αλλά τώρα ένα νοσοκομείο προσφέρθηκε εθελοντικά να κάνει δωρεάν την εγχείρηση στο ψηλό γίγαντα, γεγονός που σημαίνει ότι ίσως για πρώτη φορά μέσα σε χρονικό διάστημα μιας δεκαετίας, θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. 

Credit: dailymail.co.uk

if(! ) { = 0; }

} });

}); Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: