Γιάννενα: Φόρτωσαν το αυτοκίνητο με 27 κιλά κάνναβης

Χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα και με μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα να εκκρεμεί σε βάρος του, επιχείρησε να μεταφέρει ένα μεγάλο φορτίο κάνναβης από την πατρίδα του ένας 45χρονος Αλβανός με την βοήθεια ενός Έλληνα συνεργού του. Δεν υπολόγισαν, όμως, ότι οι Έλληνες αστυνομικοί καραδοκούσαν.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος Έλληνας με συνοδηγό τον 45χρονο  αλλοδαπό, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας να κινείται ύποπτα νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Αρετής και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση για να ακινητοποιηθεί και να ερευνηθεί.

Στα πίσω καθίσματα και τον χώρο των αποσκευών βρέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν συνολικά έξι δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 26 κιλών και 650 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Οι δυο επιβάτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ ο 45χρονος κατηγορείται και για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: