Γιαγιά χτυπούσε συστηματικά την εγγονή της στην Πάρο

Την κινητοποίηση των τοπικών αρχών, αλλά και μεγάλη αναστάτωση στην κοινωνία της Πάρου, προκάλεσε η καταγγελία που υπέβαλε ένας κάτοικος του νησιού στο σωματείο Ομάδα Αγάπης, για ένα ανήλικο κορίτσι το οποίο φέρεται ότι κακοποιείται συστηματικά από την γιαγιά του.

Σύμφωνα με την καταγγελία για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που προκαλεί σοκ και ανησυχίες, η 15χρονη κοπέλα ζει στην Πάρο με τη γιαγιά, τον παππού και το μικρότερο αδελφό της που είναι 9 χρόνων. Η γιαγιά έχει εδώ και χρόνια την επιμέλεια και των δύο εγγονιών της, καθώς η μητέρα τους βρίσκεται μακριά από το νησί. Όπως αναφέρει το σωματείο, το ανήλικο κορίτσι φέρεται ότι κακοποιείται συχνά με άγριο τρόπο από τη γυναίκα που έχει την φροντίδα της και μάλιστα στο κορμί της υπάρχουν σημάδια από το ξύλο που έχουν φωτογραφηθεί και το υλικό βρίσκεται στην διάθεση των αρχών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο παππούς απειλεί με όπλο όποιον τολμήσει να παρέμβει για να υπερασπιστεί τα παιδιά. Όπως αναφέρει το cycladeslive.gr, η Αστυνομία και οι δικαστικές αρχές της Πάρου είναι ήδη ενήμερη για την υπόθεση, όπως και η Πρόνοια και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: