Για τη σχέση τους μιλούν για πρώτη φορά Γεωργούλης – Σολωμού

Για τη σχέση τους μιλούν για πρώτη φορά Γεωργούλης   Σολωμού

Μια μικρή γεύση από το κοινό παρελθόν τους έδωσαν οι Αλέξης Γεωργούλης και Μαρία Σολωμού στο πλαίσιο κοινής τους συνέντευξης σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Με τη Μαρία συναντηθήκαμε πρώτη φορά στο κυλικείο της σχολής. Εννοείται ότι μου άρεσε και έψαχνα έναν τρόπο για να της πιάσω κουβέντα». Αυτό δήλωσε ο Αλέξης Γεωργούλης στο περιοδικό ΟΚ σχετικά με την πρώην σχέση του και νυν συμπρωταγωνίστριά του στη θεατρική παράσταση «Απ” την πρώτη ματιά».

Αν και η Μαρία Σολωμού, όντως σε σοβαρή σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, μοιάζει να μη θέλει να θυμάται τίποτα απολύτως: «Επειδή έχω επιλεκτική μνήμη, αυτή η σχέση είναι σαν να έγινε σε μια προηγούμενη ζωή. Τον θυμάμαι όταν δούλευε στο μπαρ Σκηνή, όπου πηγαίναμε όλοι μαζί, αλλά επειδή ήταν ένας στο πρωινό τμήμα και ο άλλος στο απογευματινό, πρέπει να είχαμε συναντηθεί κάποια στιγμή στο «μπες βγες». (…) Είναι τόσα πολλά τα που έχουμε χωρίσει, που πραγματικά αυτή η σχέση έχει παραγραφεί».

Για τη σχέση τους μιλούν για πρώτη φορά Γεωργούλης   Σολωμού

Όσον αφορά το αν υπάρχουν ακόμη eρωτικά σκιρτήματα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια δηλώνει εμφατικά πως «Με τον Αλέξη είμαστε φίλοι πολλά χρόνια, δεν μπορώ να τον δω αλλιώς. Άσε που την ώρα που παίζεις στη σκηνή, έχεις άγχος που δεν μπορείς να φλερτάρεις. Και με τον να συνεργαζόμουν, πάλι δεν θα μπορούσα να τον δω eρωτικά».

Ο επίλογος έρχεται δια στόματος Αλέξη Γεωργούλη, που δηλώνει: «Εγώ για να μη λέω , τις περισσότερες φορές έχω ερωτευτεί τη συμπρωταγωνίστριά μου. Απλώς αυτός ο έρωτας εκδηλώνεται με καλλιτεχνική μορφή».

Για τη σχέση τους μιλούν για πρώτη φορά Γεωργούλης   Σολωμού

Πηγή: iefimerida

Για τη σχέση τους μιλούν για πρώτη φορά Γεωργούλης   Σολωμού

xespao

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: