Γερμανοί τουρίστες: «Νομίσαμε ότι η Σαντορίνη ήταν το αεροδρόμιο της Σκιάθου»

«Κάναμε την κράτηση στις 21 Ιουλίου και όταν κατεβήκαμε από το αεροπλάνο, βρεθήκαμε στη Σαντορίνη, βάλαμε τα κλάματα από απογοήτευση, νομίσαμε ότι Σαντορίνη ονομάζονταν το αεροδρόμιο της Σκιάθου».

Και το σχόλιο της εφημερίδας: η εμπιστοσύνη είναι καλή, ο έλεγχος όμως είναι καλύτερος. FAZ: Κέρδη για τη Fraport χάρη στα 14 ελληνικά αεροδρόμια

Και μιας ο λόγος για τα αεροδρόμια της Σκιάθου και της Σαντορίνης, τα οποία διαχειρίζεται μαζί με άλλους 12 περιφερειακούς αερολιμένες από τον περασμένο Απρίλιο η Fraport Greece, η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine σε άρθρο της μας ενημερώνει ότι η μητρική Fraport κατάφερε να αυξήσει τον τζίρο της το προηγούμενο εξάμηνο χάρη και στα 14 ελληνικά αεροδρόμια.

To aεροδρόμιο της Σαντορίνης

«Το κέρδος αυξήθηκε κατά 38% και άγγιξε τα 128 εκ. ευρώ χάρη, μεταξύ άλλων, σε ένα πολύ καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα. Σε αυτό συνέβαλαν τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας, που από τις 11 Απριλίου βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Fraport. Ο αριθμός των επιβατών συνολικά», συνεχίζει ο αρθρογράφος, «αυξήθηκε κατά 12% και έφτασε τους 9,6 εκ. επιβάτες».

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: