Γενειάδες και μουστάκια από άλλη διάσταση: Τα θεαματικά «γλυπτά» του φετινού διαγωνισμού

Στο Γουαϊόμινγκ στις ΗΠΑ υπάρχει για ευφάνταστες γενειάδες και μούσια. Το Honest Amish National Beard and Moustache Championships ολοκληρώθηκε και φωτογράφος Greg Anderson απαθανάτισε με το φακό του τα θεαματικά «γλυπτά».

Ο διαγωνισμός ήταν σκληρός: περισσότεροι από 200 άνδρες επέδειξαν την τριχοφυΐα του προσώπου τους σε τέσσερις κατηγορίες: μουστάκι, partial beard (το ατημέλητα αξύριστο μούσι της δεκαετίας του 1990, ταυτισμένο με την εμφάνιση του Johnny Depp), γενειάδα και τεχνουργία.

ed by Greg Anderson Photography on Monday, November 21, 2022

Ο Jono Gross κέρδισε τον τίτλο «Best on Show» για το πυρόξανθο μουστάκι του, του οποίου τις άκριες είχε κατσαρώσει σε τέλειους κύκλους. Η Sommer Hibbler παρουσίασε μια εμπνευσμένη από το steampunk δημιουργία, χρησιμοποιώντας πηνία, ελατήρια και αλυσίδες και κέρδισε την πρώτη θέση στην τελευταία κατηγορία.

Thanks PP.

ed by Greg Anderson Photography on Thursday, November 17, 2022

Φέτος έσπασε και ένα παγκόσμιο ρεκόρ: κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες στάθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλον και με κλιπ ένωσαν τις γενειάδες τους, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί μια αλυσίδα γενειάδων μήκους 45,72 μέτρων. Το προηγούμενο ρεκόρ -19,05 μέτρα- είχε σημειωθεί στη Γερμανία το 2007.

ed by Greg Anderson Photography on Wednesday, November 16, 2022

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙδιαγωνισμοςΜουστακι

.

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: