«Γέμισα μώλωπες σε όλο μου το σώμα από ένα σπυράκι και οι γιατροί δεν μπορούν να βοηθήσουν»

Μια έφηβη από το Ηνωμένο Βασίλειο σοκαρίστηκε, όταν το φαινομενικά αθώο σπυράκι της μεταμορφώθηκε σε μια μάζα που έμοιαζε με μώλωπα και περιέβαλε ολόκληρο το πρόσωπό της, αφήνοντας τους γιατρούς άναυδους. Η 18χρονη Nancy Morel μοιράζεται συχνά το δερματικό της πρόβλημα με τους περισσότερους από 101.000 ακολούθους της στο Instagram.

Η ξανθιά influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μέλος μιας οικογένειας εννέα παιδιών, βίωσε την πρώτη της έξαρση στο πρόσωπο όταν ήταν 13 ετών. «Ήμουν στο σχολείο και τα χείλη μου άρχισαν να πρήζονται από το πουθενά, ήταν εντελώς τυχαίο. Η νοσοκόμα του σχολείου είπε ότι σήμαινε πως ήμουν αλλεργική στην ιβουπροφαίνη», δήλωσε η τρομοκρατημένη έφηβη. «Νόμιζαν ότι είχα πάρει ιβουπροφαίνη στο σχολείο, κάτι που δεν είχα κάνει, αλλά δε με πίστεψαν λόγω της αντίδρασης του προσώπου μου».

Ύστερα, το κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι δεν επρόκειτο για αλλεργική αντίδραση και τη συμβούλευσαν να πάει σπίτι της και να το προσέχει, όπως ανέφερε. Δυστυχώς, «το πρήξιμο έμεινε και αυτή η μελανιά εμφανίστηκε στα χείλη μου μετά από λίγες μέρες», είπε η Morel για την ταλαιπωρία, η οποία τη στοιχειώνει μέχρι σήμερα. «Δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω όταν φουντώνει, τίποτα δε λειτουργεί πραγματικά».

@nancy.xoxx

first time in around a year that my full face has flared up

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr