Γαλλία: Ο υπουργός Εργασίας έκανε «coming out» ενώ η χώρα «καίγεται» για το συνταξιοδοτικό

Πλέον δεν είναι μυστικό αλλά ούτε και θέμα, υποστήριξε ο υπουργός Εργασίας της Γαλλίας, Ολιβιέ Ντισό αποκαλύπτοντας ότι είναι ομοφυλόφιλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό «Τêtu».

Ο υπουργός του κεντροδεξιού κόμματος των Ρεπουμπλικανών (LR), αφού πρώτα στήριξε με θέρμη την μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού που προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν ενεργοποιώντας το άρθρο 49, παράγραφος 3, έκανε «coming out» γνωστοποιώντας στους συμπολίτες του τον σeξουαλικό του προσανατολισμό, σχολιάζει η εφημερίδα «Le Parisien».

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι, στις προσβολές που δέχομαι τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχουν πολλά ομοφοβικά σχόλια. Το να είναι κανείς ομοφυλόφιλος δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι ουδέτερος, βεβαίως κι έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται αξίες, να κάνει εκστρατείες, να συμμετέχει σε συζητήσεις χωρίς όμως να πολιτικοποιεί τον ιδιωτική του βίο», δήλωσε , μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό.

Ωστόσο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να χλευάσουν το «timing» αυτής της ανακοίνωσης.

Το γεγονός δηλαδή ότι, ενώ φουντώνουν οι διαδηλώσεις για το συνταξιοδοτικό στην πατρίδα του — και ενόψει της πανεθνικής απεργίας την Τρίτη- ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός βρήκε την ...ώρα να προβεί στην αποκάλυψη των σeξουαλικών του προτιμήσεων, αναφέρει η εφημερίδα «Le Parisien».

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr