Φρίκη στη Σιγκαπούρη: Τέσσερις φίλοι βίαζαν ο ένας τη γυναίκα του άλλου αφού τις νάρκωναν!

Τέσσερις άνδρες που γνωρίστηκαν μέσω ενός διαδικτυκού φόρουμ, στο οποίο συζητούσαν τη φαντασίωσή τους για ανταλλαγή συντρόφων, αποφάσισαν να υλοποιήσουν τις σeξουλικές τους επιθυμίες με τον πιο διεστραμμένο τρόπο, βιάζοντας τις ναρκωμένες συζύγους άλλων μελών της «παρέας».

Η σοκαριστική υπόθεση εκτυλίσσεται στη Σιγκαπούρη όπου τέσσερις από τους δράστες, η ταυτότητα των οποίων προστατεύεται από τη νομοθεσία, δήλωσαν ένοχοι στο δικαστήριο την περασμένη Δευτέρα για τις κατηγορίες της συνωμοσίας με σκοπό τον βιασμό και του βιασμού: Πρόκειται για τους K, L, M και N, όπως αναφέρονται από τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το Channel News Asia, ένα από τα θύματα αυτού του αρρωστημένου κυκλώματος βιάστηκε πολλές φορές μέσα σε διάστημα επτά ετών από διαφορετικούς άνδρες, ενώ ήταν αναίσθητη. Η κακοποίηση συνέβαινε πάντα αφού ο σύζυγός της τη νάρκωνε και της έδενε τα μάτια. Το κουβάρι της φρικτής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η εν λόγω γυναίκα ανακάλυψε γuμνές της φωτογραφίες σε ένα chat στο κινητό του συζύγου της το 2020.

Την περίοδο που διαπράχθηκαν τα αδικήματα ο Κ, 44 ετών, ήταν παντρεμένος χωρίς παιδιά, ενώ ο 52χρονος L ζούσε με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους. Και οι δυο εργάζονταν στον χώρο της ανάπτυξης επιχειρήσεων.

Ο Μ, 45 ετών, κατείχε το πόστο του διευθυντή μιας εταιρείας και ζούσε στο ίδιο σπίτι με την πρώην σύζυγό του — με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά — παρότι εκείνος είχε ξαναπαντρευτεί. Ο 37χρονος Ν εργαζόταν ως ντελιβεράς και είναι ο μόνος από τους τέσσερις που δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Συζητούσαν τις φαντασιώσεις τους στο διαδίκτυο

Ορισμένοι από τους δράστες είχαν γνωριστεί με τους αντίστοιχους συνεργούς τους ήδη από το 2010, μέσω του φόρουμ Sammyboy και άλλων πλατφορμών με θέμα την ανταλλαγή συντρόφων. Οι άνδρες περιέγραφαν ο ένας στον άλλον τις φαντασιώσεις τους, αποκάλυπταν λεπτομέρειες από την ερωτική τους ζωή και αντάλλασαν βίντεο και φωτογραφίες σeξουαλικού περιεχομένου.

Ο J είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να δείξει στη γυναίκα του πορνογραφικά βίντεο, προκειμένου να διαπιστώσει αν θα ήταν πρόθυμη να συμμετάσχει σε ένα τρίο. Η γυναίκα του τον επέπληξε και τον αποκάλεσε τρελό, καθιστώντας ξεκάθαρο ότι είναι αντίθετη στην ιδέα. Κατόπιν τούτου, ο αδίστακτος άνδρας αποφάσισε να ναρκώσει τη σύζυγό του προκειμένου άλλοι άνδρες να κάνουν σeξ μαζί της.

Ο J συμφώνησε αρχικά με τον Κ (με τον οποίο είχαν γνωριστεί online το 2010-2011) να ναρκώσει ο καθένας τη σύζυγό του για να τη βιάσει ο άλλος, ή και περισσότεροι άνδρες. Μετά από αρκετή έρευνα κατέληξαν στο φάρμακο που θα χρησιμοποιούσαν. Ο Κ έριξε αρχικά την ουσία στο ποτό της γυναίκας του κάποια βραδιά πριν το 2012 και κάλεσε τον J να τη βιάσει, ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε και έβγαζε φωτογραφίες. Το ίδιο πράγμα συνέβη ξανά το 2012. Το 2013, η γυναίκα του J αισθανόταν μία αδιαθεσία και εκείνος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να της χορηγήσει την ουσία που θα τη νάρκωνε. Στη συνέχεια ο Κ βίασε την αναίσθητη γυναίκα του J μπροστά στις κάμερες που είχε στήσει ο δεύτερος, προκειμένου να μεταδώσει ζωντανά την κακοποίηση.

Μετά τους βιασμούς, οι δυο άνδρες μοιράζονταν online φωτογραφίες και βίντεο και έδιναν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον για την «καλή απόδοση». Επίσης συζητούσαν τα σχέδιά τους να «προσφέρουν» τις ναρκωμένες τους συζύγους και σε άλλους βιαστές, ενώ γελούσαν με το γεγονός ότι «οι γυναίκες τους θεωρούσαν ακόμη τον εαυτό τους αγνό» αλλά και με την πιθανότητα να προκύψει εγκυμοσύνη  από αυτούς τους βιασμούς.

Τα άλλα μέλη του αρρωστημένου κυκλώματος

Ο L γνωρίστηκε αρχικά με τον K online αλλά μετά άρχισε να βγαίνει και με τους δυο άνδρες και να συζητούν τις φαντασιώσεις τους. Το 2013, ο L βίασε με τον προαναφερόμενο τρόπο τη γυναίκα του J. Το 2017, ο L νάρκωσε τη σύζυγό του και κάλεσε έναν φίλο του να τους παρακολουθήσει ενώ έκαναν σeξ. Όταν όμως διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να λειτουργήσει κάλεσε τον φίλο του του (ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί σε ξεχωριστή δίκη τον Ιανουάριο) να βιάσει τη σύζυγό του. Η ναρκωμένη γυναίκα ξύπνησε κατά τη διάρκεια του βιασμού και εξανάγκασε και τους δυο άνδρες να υπογράψουν επιστολές ομολογίας.

Ο Μ ζούσε με την πρώην σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους το διαμέρισμα της πεθεράς του, παρόλο που είχε ξαναπαντρευτεί το 2011. Ο 45χρονος είχε βιάσει τη σύζυγο του J το 2013, αφού ο δεύτερος της χορήγησε ναρκωτική ουσία. Το 2018, ο Μ είπε στην πρώην του ότι θα πήγαινε να επισκεφθεί τον J για λόγους επαγγελματικής δικτύωσης, αφού εργάζονταν στον ίδιο κλάδο, και την κάλεσε να πάει μαζί του. Αφού έφτασαν στο σπιτι, της προσφέρθηκε ποτό με ναρκωτική ουσία και, στη συνέχεια όντας αδύναμη να αντιδράσει κακοποιήθηκε σeξουαλικά από τον J.

O τέταρτος άνδρας που καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα, ο Ν,  ζούσε με τον πατέρα του και ήταν ανύπαντρος. Ήταν φίλος κυρίως με τον J και είχε βιάσει τη γυναίκα του το διάστημα 2017-2018.

Το αρρωστημένο κύκλωμα της εκμετάλλευσης των γυναικών περιλάμβανε συνολικά επτά άνδρες, με ορισμένους από αυτούς να έχουν ήδη δικαστεί και καταδικαστεί και άλλους να μην έχουν ακόμα βρεθεί στο εδώλιο. Οι ποινές των 4 ανδρών που δήλωσαν ένοχοι τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: