Φώτος από από τη σημερινή πολυπληθή διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη κατά των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική.

Φώτος από από τη σημερινή πολυπληθή διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη κατά των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική.

Οι κάτοικοι της Χαλκιδικής αντιστέκονται,ενάντια στα ξένα συμφέροντα,το ξεπούλημα της περιουσίας των Ελλήνων αλλά και για την ίδια τους τη ζωή..

Φώτος από από τη σημερινή πολυπληθή διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη κατά των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική.Στη σημερινή πολυπληθή για την εξόρυξη χρυσού στη . Δηλώνω απερίφραστα ότι είμαι κατά της συγκεκριμένης δραστηριότητας της εταιρείας Eldorado στη , διότι, φίλες και φίλοι, δεν πρόκειται για πραγματική επένδυση στη χώρα μας, αλλά για μία ζημιογόνα προς το περιβάλλον της Χαλκιδικής μας, αλλά και στην των κατοίκων όχι μόνο της Χαλκιδικής, αλλά των κατοίκων των γύρω περιοχών. 


Είναι μία χαμηλού κόστους για την εταιρεία επιφανειακή εξόρυξη του χρυσού. Φίλες και φίλοι, αν μελετήσετε προσεκτικά τις εισηγήσεις Καθηγητών Πανεπιστημίου για το περιβάλλον, τον τουρισμό, την κτηνοτροφία, τη γεωπονία και τη μελισσοκομία σε συνδυασμό με την ενδελεχή ανάγνωση της σύμβασης που υπέγραψε η εταιρεία με το ελληνικό , τότε θ” αντιληφθείτε ότι δεν πρόκειται για επένδυση ή αξιοποίηση της δημόσιας γης. 


Πρόκειται μόνο για επένδυση της εταιρείας. 
Ακόμη και οι εργαζόμενοι που θ” απασχοληθούν είναι αναλογικά πολύ λιγότεροι απ” αυτούς που θ” απασχοληθούν σε όλους τους τομείς που προανέφερα, ήτοι τον τουρισμό, την κτηνοτροφία, τη γεωργία, τη μελισσοκομία και τη δασολογία. Κάνω θερμή έκκληση στους πάντες να διαβάσουν, να ερευνήσουν και ν” αναζητήσουν.


 Σημειώνω ότι είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δεν είμαι κρατικοδίαιτη, που σημαίνει ότι είμαι υπέρ της ελεύθερης αγοράς, αλλά είμαι κατά κάθε εγκληματικής ενέργειας από μέρους των ιθυνόντων σε συνεργασία με εταιρείες, οι οποίες έχουν ως μοναδικό κώδικα αξιών το και το όφελος.


Το σχόλιο είναι της δικηγόρου Ελευθερίας Αγγελάκη στην προσωπική σελίδα της στο .

Φώτος από από τη σημερινή πολυπληθή διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη κατά των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική.

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: