Ford Kuga Plug-In Hybrid: Πώς μπορείτε να το αποκτήσετε με 329 ευρώ το μήνα και μηδενικό εταιρικό φόρο

Το Ford Kuga PHEV σε σχέση με πολλά άλλα μοντέλα της αγοράς Plug-In Hybrid κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην κατηγορία του. Στο ενεργητικό του τόσο το 2021 όσο και το 2022 έχει τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη στη κατηγορία του. Και όπως δείχνουν οι αριθμοί και φέτος θα είναι πρωταγωνιστής στις πωλήσεις.

Είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει την ελευθερία κίνησης και τις υψηλές επιδόσεις. Ο  2.5L βενζινοκινητήρας του Kuga PHEV, με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων που εξασφαλίζει ο αποδοτικός ηλεκτροκινητήρας, προτάσσει το επιπλέον όφελος του χαμηλού λειτουργικού κόστους. Στη Ford οι μηχανικοί υποστηρίζουν  ότι η κατανάλωση καυσίμου δεν υπερβαίνει τα 1,2 λιτ./100 km στο συνδυασμένο κύκλο ενώ οι εκπομπές CO2 είναι 22 g/χλμ.

Το Ford Kuga PHEV αντλεί ενέργεια από μια συμπαγή μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης με χωρητικότητα 14,4kWh, η οποία εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία για έως και 64 χλμ. (WLTP).

Την ίδια στιγμή, η μέγιστη ισχύς του προηγμένου 4κύλινδρου κινητήρα 2,5L, ο οποίος λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, ανέρχεται στους 225 ίππους. Όλα τα παραπάνω, συνθέτουν ένα σύστημα κίνησης που επιτυγχάνει μειωμένο λειτουργικό κόστος.

Το Kuga PHEV συνθέτει την ιδανική επιλογή για αυτούς που αναζητούν ένα ολοκληρωμένο SUV στη μεσαία κατηγορία. Έχει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, μεγάλους χώρους, κορυφαία ποιότητα, απαράμιλλη ασφάλεια, προηγμένη συνδεσιμότητα αλλά και σπορ απόδοση.

Δύο διαφορετικοί κόσμοι σε ένα αυτοκίνητο. Το Ford Kuga PHEV συνδυάζει την αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων που προσφέρουν ο προηγμένος ηλεκτροκινητήρας και η μπαταρία υψηλής τάσης με τον τεχνολογικά προηγμένο βενζινοκινητήρα 2.5L της Ford.

Είναι ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο για οδηγούς με απαιτήσεις. Έχει κορυφαία άνεση και ποιότητα κύλισης τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και μέσα στην πόλη που έχει την ιδανική ευελιξία.

Το δημοφιλέστερο Plug-In Hybrid μοντέλο της αγοράς μπορεί να γίνει τώρα δικό σας μέσω της Ford Lease στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line X με μοναδικά προνόμια, μηνιαίο μίσθωμα μόλις 329 ευρώ και μηδενικό εταιρικό φόρο. Είναι μια δελεαστική πρόταση που δεν περνάει απαρατήρητη.

Οι πελάτες μπορούν τώρα να μισθώσουν μέσω της Ford Lease το νέο τους Kuga Plug-In Hybrid. Σε πρώτη φάση, όλη η διαδικασία μίσθωσης του αυτοκινήτου αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από εύκολη καθώς διεκπεραιώνεται από τους Επίσημους Εμπόρους Ford αλλά και τους Σύμβουλους Πωλήσεων Ford.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης του νέου Ford Kuga PHEV οι πελάτες απολαμβάνουν ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που αφορούν την τακτική συντήρηση και επισκευή του οχήματος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή στο Δίκτυο Επισήμων Επισκευαστών Ford. Την ίδια στιγμή, εκτός από το κόστος των Τελών Κυκλοφορίας, η Ford Lease παρέχει επίσης ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης, που περιλαμβάνει κάλυψη ιδίων ζημιών με απαλλαγή, αστική ευθύνη προς τρίτους, θραύση κρυστάλλων, φυσικά φαινόμενα, προσωπική κάλυψη οδηγού, ζημιές από πυρκαγιά και πολιτικούς κινδύνους, καθώς και ολική-μερική κλοπή.

Στα παραπάνω προστίθενται η παροχή οδικής βοήθειας και οχήματος αντικατάστασης σε περιπτώσεις ακινητοποίησης του αυτοκινήτου, καθώς και η αλλαγή ελαστικών κάθε 40.000 χλμ., σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ford.

Στην υψηλή αποδοτικότητα του συστήματος μετάδοσης κίνησης του Ford Kuga Plug-In Hybrid ιδιαίτερα καθοριστική είναι η συμβολή των διαθέσιμων προφίλ οδήγησης EV Auto, EV Now, EV Later και ΕV Charge, τα οποία προσφέρουν στους οδηγούς τη δυνατότητα να επιλέγουν οι ίδιοι πότε και πώς να αξιοποιούν την ενέργεια της μπαταρίας υψηλής τάσης.

Η τελευταία έχει την ικανότητα να ανακτά ενέργεια μέσω αναγεννητικής πέδησης, καθώς φυσικά και από εξωτερική πηγή φόρτισης – για παράδειγμα, με σύνδεση σε παροχή 230V η πλήρωσή της με ηλεκτρική ενέργεια ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 6 ώρες.

Σε αυτή τη διαδικασία οι οδηγοί του νέου Ford Kuga Plug-In Hybrid έχουν στο πλευρό τους έναν ακόμα σύμμαχο: την μοναδική εφαρμογή FordPass , η οποία αναβαθμίζει την εμπειρία χρήσης ενός εξηλεκτρισμένου οχήματος. Με τη βοήθεια του συγκεκριμένου app, το οποίο είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα smartphones, οι πελάτες μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε σημείο επιθυμούν τόσο το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας υψηλής τάσης όσο και την εκάστοτε αυτονομία που προσφέρει.

Επίσης, το προηγμένο και εύκολο στη χρήση app της Ford προσφέρει τη δυνατότητα εντοπισμού του κατάλληλου σταθμού φόρτισης, ενώ ειδικά σχεδιασμένες λειτουργίες του βοηθούν τους χρήστες να αξιοποιούν στο μέγιστη βαθμό τη διαδικασία φόρτισης, ρυθμίζοντας εκ των προτέρων τις ώρες για την πραγματοποίησή της, ώστε να επωφελούνται από τα εκάστοτε τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας.

Ας δούμε ένα παράδειγμα για τον τρόπο μίσθωσης μέσω προγράμματος Ford Lease

Μοντέλο: Ford Κuga PHEV ST-Line X

Μηνιαίο μίσθωμα: €329 (πλέον Φ.Π.Α)

Διάρκεια μίσθωσης: 48 μήνες

Ετήσια χλμ.: 20.000

Προκαταβολή: €9.000 (πλέον Φ.Π.Α)

Ford Kuga Plug-In Hybrid: Πώς μπορείτε να το αποκτήσετε με 329 ευρώ το μήνα και μηδενικό εταιρικό φόρο gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: