Φλόριντα: Βρήκε ιγκουάνα στην τουαλέτα – Πήγε να το πιάσει και εξαφανίστηκε στο σωλήνα

Ένας 58χρονος άνδρας στη Φλόριντα των ΗΠΑ έμεινε να κοιτάζει εμβρόντητος το θέαμα στη λεκάνη της τουαλέτας του σπιτιού του: ένα τεράστιο ιγκουάνα είχε βγει από τον σωλήνα κι έκανε συριστικούς ήχους.

Ο άνδρας προηγουμένως είχε ακούσει παφλασμό νερού από το μπάνιο του και πήγε να κοιτάξει τι συνέβαινε φοβούμενος πως υπήρχε κάποια διαρροή, αλλά τελικά είδε το ιγκουάνα.

«Κοιτάζω κάτω και βλέπω αυτό το τρομαγμένο ερπετό να με κοιτάζει», δήλωσε ο Τζον Ριντλ. Ο 58χρονος αρχικά προσπάθησε να απομακρύνει το ιγκουάνα με ένα δίχτυ αλλά τελικά κατέστη ανέφικτο.

Έπειτα, επιχείρησε να πιάσει το ερπετό με τα χέρια του ώστε να το βγάλει από τη λεκάνη και να το αφήσει ελεύθερο εκτός του σπιτιού του. Ωστόσο, το ιγκουάνα ξαφνικά μπήκε στον σωλήνα της τουαλέτας και εξαφανίστηκε. Το ιγκουάνα κολύμπησε σε όλη τη διαδρομή, μέσα στον σωλήνα. «Δεν μπορούσα να το δω καθόλου», δήλωσε ο Ριντλ Λίγη ώρα μετά βγήκε ξανά έξω και τελικά ο Ριντλ κατάφερε να το διώξει από το σπίτι..

«Έχω συνηθίσει τα ιγκουάνα», είπε χαρακτηριστικά ο 58χρονος αλλά τόνισε ότι «δεν έχω συνηθίσει να βρίσκονται στη λεκάνη της τουαλέτας μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά στη Φλόριντα δεν είναι λίγες οι φορές όπου κάτοικοι έχουν εντοπίσει ιγκουάνα μέσα στη λεκάνη. Για πολλούς, τέτοια περιστατικά αποτελούν συχνό πρόβλημα.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΗΠΑιγκουαναΦλοριντα

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: