Φλερτάρεις από το ίντερνετ; Μπες και δες πως θα το κάνεις σωστά!

Κακά τα ψέματα, στις μέρες μας τα πάντα πλέον είναι ηλεκτρονικά. Και μπορεί με αυτό τον τρόπο η ζωή μας να είναι πιο εύκολη, αλλά υπάρχουν και κάποιοι πιο ρομαντικοί που καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που οι μηχανές και η τεχνολογία μπήκαν για τα καλά στην καθημερινότητά μας!

Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεσετε, δεν θα μπορούσε μέχρι και κάτι τόσο όμορφο και αυθόρμητο, όπως είναι ο έρωτας, να μην έχει μπει στη διαδικασία της τυποποίησης και της απρόσωπης μορφής. Ναι λοιπόν, το διαδικτυακό φλερτ είναι πλέον γεγονός και όποιος υποστηρίζει ότι έχει προφίλ στο facebook αποκλειστικά και μόνο για τη δουλειά του, ψεύδεται και ψεύδεται ανεπιτυχώς!

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που κανονίζονται ραντεβού μέσω ίντερνετ τα οποία βέβαια καταλήγουν και σε ωραιότατες σχέσεις!

Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό πλέον δεν είναι ούτε κατακριτέο ούτε και φυσικά θα πρέπει να αποτελεί ταμπού, μιας και παρατηρημένα οι άνθρωποι όταν έχουν μπροστά τους μία οθόνη… απελευθερώνονται!

Έχετε γνωρίσει έναν τύπο ιντερνετικά και σας αρέσει; Παρακάτω σας έχουμε το τι πρέπει να κάνετε και τι όχι, προκειμένου το πρώτο σας ραντεβού face to face να είναι άκρως επιτυχημένο…

1. Να είστε ο εαυτός σας: Εξάλλου πώς αλλιώς θα γνωριστείτε και τελικά θα γοητεύσετε ο ένας τον άλλο; Αν όντως σας ενδιαφέρει ο άνθρωπος αυτός, κι αν όντως θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ουσιαστικό μαζί του,  τότε καλό θα ήταν να αποφύγετε τα ψέματα και τις ανακρίβειες. Όχι μόνο από άποψη εμφάνισης, γιατί κακά τα ψέματα με το θαύμα του photoshop έχει γεμίσει το ίντερνετ υπερμοδάτα μοντέλα, αλλά κυρίως από άποψη χαρακτήρα! Να είστε ειλικρινής και άνετη και κυρίως αυθεντική ακόμα και μέσω του γραπτού λόγου ή έστω της κάμερας του υπολογιστή! Προσοχή, κρατήστε πισινές και μην κάνετε προσωπικές αποκαλύψεις και τελοσπάντων μην αποκαλύψετε λεπτομέρειες της ζωής σας. Έχουμε πει ότι με έναν άγνωστο νιώθουμε πιο άνετα να μιλήσουμε, αλλά εφόσον φιλοδοξείτε ο συγκεκριμένος να γίνει πιο… γνωστός σας, καλό θα ήταν να έχετε μέτρο και όρια!

Δείτα ακόμα:

2. Να είστε ανοιχτόμυαλη: Κάνει ένα πιο ιδιαίτερο επάγγελμα ή τα γούστα του είναι κάπως πιο ξεχωριστά; Ακούει συγκεκριμένο είδος μουσική και έχει ασυνήθιστα χόμπι; Οτιδήποτε κι αν αυτό είναι, μην είστε αρνητική πριν το γνωρίσετε καλύτερα. Ακόμα δηλαδή κι αν σας προτείνει πρώτο ραντεβού κάπου που όχι μόνο δεν έχετε ξαναπάει, αλλά ούτε που θα το φανταζόσασταν ποτέ, μην αρνηθείτε και μην επιμείνετε στην δική σας πρόταση. Να είστε ανοιχτόμυαλη και ανοιχτή σε νέες προκλήσεις και εμπειρίες. Επίσης, αποφύγετε τα άσχημα σχόλια για οποιαδήποτε ομάδα του πληθυσμού, από πολιτικές πεποιθήσεις μέχρι καταγωγή γιατί δεν ξέρετε ποτέ. Εντάξει και καλό δεν είναι που είστε συντηρητική και πουριτανή, αλλά τουλάχιστον προσπαθείστε πρώτα να τον γοητεύσετε με τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

3. Να ακούτε: Η αλήθεια είναι ότι τη συντριπτική πλειοψηφία των ενηλίκων που μιλάνε συχνά μέσω ίντερνετ, τους ωθεί σε αυτό η μοναξιά που μπορεί να νιώθουν και η έλλειψη συντροφικότητας. Είναι λίγο περίεργη η αίσθηση, αλλά βλέπουμε τον άλλο σαν εξομολογητή, ακόμα κι αν δεν μας ξέρει καθόλου ή δεν μπορεί να φανταστεί ούτε στο ελάχιστο την κατάσταση που μπορεί να βιώνουμε! Όπως λοιπόν σας ακούει αυτός, κάντε το αντίστοιχα κι εσείς. Μη διστάσετε να πείτε τη γνώμη σας και να τον συμβουλεύσετε. Το σημαντικό είναι να του δείξετε ότι σας ενδιαφέρει η επικοινωνία σας και ότι δεν χρειάζεστε ψυχαναλυτή αλλά μία ουσιαστική παρέα.

4. Μην υπερβάλλετε: Καλώς ή κακώς, αν δεν έχει προηγηθεί ραντεβού, όχι ότι αν έχει δικαιολογείται αλλά λέμε τώρα, δεν υπάρχει λόγος ούτε στενός κορσές να του γίνετε ούτε και να επιδιώκετε επικοινωνία κάθε μέρα όλη μέρα! Αφενός θα τον τρομάξετε, και αφετέρου θα φανείτε εντελώς απελπισμένη! Αφήστε δε που θα αρχίσει να σκέφτεται ότι είστε ολομόναχη στον κόσμο και προσπαθείτε να βρείτε άντρα και φίλομ μαζί, κάτι που φυσικά σε καλό δεν σας βγει γιατί θα σας περάσει για τρελή. Χαλαρά και όλα στην ώρα τους!

 

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: