Φιλιατρά: Χωματερή ο χώρος απέναντι από το γήπεδο! (Video)

Φιλιατρά: Χωματερή ο χώρος απέναντι από το γήπεδο! (Video)

Χωματερή πλέον έχει καταντήσει ο χώρος που βρίσκεται απέναντι από το νέο γήπεδο των Φιλιατρών, πολύ κοντά στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο αλλά και σε αρκετές κατοικίες.

Γεμάτος από κάθε λογής σκουπίδια, με πολλούς κινδύνους για την των κατοίκων αλλά και των περαστικών, έχει εξαντλήσει την υπομονή τους.

Πολίτες αγανακτισμένοι, καταγγέλλουν στο filiatranet, ότι δεν πάει άλλο αυτή η τραγική κατάσταση κοντά σε σπίτια, αθλητικούς χώρους και σχολεία. 

Φιλιατρά: Χωματερή ο χώρος απέναντι από το γήπεδο! (Video)

Ακόμα πιο επικίνδυνη είναι η κατάσταση τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία και συχνά βάζουν φωτιές με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική. 

Κινδυνεύει η υγεία μας και κυρίως των μικρών παιδιών που αθλούνται και ζουν εδώ κοντά, από τα σκουπίδια, την βρώμα και τους καπνούς, όπως μας είπαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας κάτοικοι έχουν απευθυνθεί επανειλημμένως στην Δημοτική Αρχή, χωρίς όμως μέχρι και να αλλάξει κάτι.

Παρακολουθείστε τις που κατέγραψε ο φακός του filiatranet:

 
Φιλιατρά: Χωματερή ο χώρος απέναντι από το γήπεδο! (Video) Φιλιατρά: Χωματερή ο χώρος απέναντι από το γήπεδο! (Video) Φιλιατρά: Χωματερή ο χώρος απέναντι από το γήπεδο! (Video) Φιλιατρά: Χωματερή ο χώρος απέναντι από το γήπεδο! (Video)

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: