F1: Χωρίς πίεση κέρδισε ο Max Verstappen και στον Καναδά

Ο Ολλανδός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην F1 Max Verstappen κέρδισε το Grand Prix στον Καναδά. Στους οκτώ αγώνες που έχουν γίνει φέτος έχει κερδίσει τους έξη ενώ η ομάδα του, η Red Bull έχει 8 νίκες στους 8 αγώνες.

To 8o Grand Prix της χρονιάς, ολοκληρώθηκε χθες λίγο πριν τα μεσάνυκτα. Ο Max Verstappen μια σχετικά εύκολη νίκη. Απομακρύνθηκε από τους Alonso και Hamilton και απλά έκανε το δικό του αγώνα χαράζοντας τη στρατηγική που ήθελε.

Κάποια στιγμή ακούσθηκε να λέει στο team radio: «Χτύπησα ένα πουλί» .

Λίγα λεπτά αργότερα στο άλλο team radio ο G. Russel ζητούσε συγγνώμη για το λάθος του. Τι είχε συμβεί; Έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιου και έστειλε τη Mercedes στις προστατευτικές μπαριέρες με αποτέλεσμα να χάσει την αεροτομή αλλά και να καταστρέψει ένα λάστιχο και μια ζάντα.

Οι τεχνικοί της Mercedes κατάφεραν να επισκευάσουν το μονοθέσιο του Russell ο οποίος επέστρεψε στον αγώνα στην προτελευταία θέση.

Τώρα πίσω από τον Verstappen σταθερά ήταν ο Fernando Alonso με την Aston Martin και ο Lewis Hamilton με την Mercedes. Οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές άλλαξαν για λίγο θέσεις (στη 2η μπήκε ο Hamilton και στην 3η ο Alonso) αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ.

Η σειρά του τερματισμού

F1: Χωρίς πίεση κέρδισε ο Max Verstappen και στον Καναδά gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: