Ευρωπαϊκή συμμαχία της κεντροδεξιάς με τη Λεπέν θέλει ο Σαλβίνι – Συνομίλησαν ενόψει των ευρωεκλογών

Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι είχε σήμερα το απόγευμα συνομιλία μέσω τηλεδιάσκεψης με την Μαρίν Λεπέν, του γαλλικού κόμματος Εθνικός Συναγερμός και με κύριο θέμα τις συμμαχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο ενόψει των ευρωεκλογών του επόμενου έτους.

Σε ανακοίνωση της Λέγκα αναφέρεται ότι “ο κύριος στόχος είναι η δημιουργία της πρώτης, ιστορικής κυβέρνησης της κεντροδεξιάς, σε αντίθεση με την αριστερά των φόρων και της χαώδους μετανάστευσης”.

“Η Λέγκα δεν θα πορευθεί ποτέ με την αριστερά και τους σοσιαλιστές και δεν δέχομαι βέτο σε ό,τι αφορά τους συμμάχους μας. Όποιος φέρεται με διαφορετικό τρόπο, ευνοεί τους σοσιαλιστές. Η μόνη ελπίδα να αλλάξουμε την Ευρώπη είναι να συμπορευτούν όλοι όσοι είναι εναλλακτικοί στην αριστερά”, τόνισε ο Σαλβίνι κατά την συνομιλία.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς σχολιαστές, πρόκειται για έμμεση απάντηση στις σημερινές δηλώσεις του Ιταλού υπουργού Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι στην τηλεόραση της Rai, σύμφωνα με τον οποίο “η κεντροδεξιά δεν πρόκειται ποτέ να συμμαχήσει με το κόμμα της κυρίας Λεπέν και με την Εναλλακτική για την Γερμανία”.

Ειδήσεις σήμερα:

H Ιωάννα Παλιοσπύρου επικοινώνησε με τον μάγειρα από το Ηράκλειο που κάηκε με λάδι — «Υποχρέωσή μου να βοηθώ»

«Έχετε γuμνές εικόνες σας στο ;» — Σάλος με τις ερωτήσεις σε υποψήφιες γραμματείς του Μπιλ Γκέιτς

«Alexa, κάλεσε βοήθεια» — Πώς μία 6χρονη στη Σκωτία έσωσε τη ζωή της μητέρας της

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: