Έβγαλε βόλτα τα πεντάδυμα παιδιά του με λουρί και δίχασε τους χρήστες του ίντερνετ

Ένας πατέρας από το Κεντάκι των ΗΠΑ ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από την καθημερινή του βόλτα με τα πεντάδυμα παιδιά του και κατάφερε να διχάσει τους χρήστες του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος πατέρας Jordan Driskell ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram τον περασμένο μήνα με τα παιδιά του δεμένα με ένα λουρί, καθώς έκαναν τη βόλτα τους. Ωστόσο, πολλοί διαφώνησαν λέγοντάς του πως τα παιδιά δεν είναι σκυλιά και να τα μάθει να περπατούν σωστά κοντά του, ενώ άλλοι σημείωσαν το γεγονός πως τα παιδιά είναι 5 ετών και θα έπρεπε να γνωρίζουν πως να περπατούν στο δρόμο.

Ο ίδιος σε ένα από τα βίντεο έγραψε σε λεζάντα: «Ελάτε να περπατήσετε ένα μίλι στα παπούτσια μου», παραπέμποντας στην αγγλική φράση που θα μπορούσε να μεταφραστεί ως «μπείτε στη θέση μου», θέλοντας να υπερασπιστεί αυτή του την απόφαση.

Κάποιοι σημείωσαν πως τα παιδιά φαίνονται χαρούμενα και στάθηκαν στο πλευρό του πατέρα, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «κάνε ό,τι μπορείς να κρατήσεις τα παιδιά σου ασφαλή».

Ο Driskell και η σύζυγός του Brianna υποστήριξαν πως είναι πολύ δύσκολο να προσέχουν τα παιδιά τους -Zoey, Dakota, Hollyn, Asher και Gavin- και συχνά τα δένουν μεταξύ τους για να κάνουν κάποιες δουλειές.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια διαδεδομένη πρακτική στο παρελθόν αν και οι παιδοψυχολόγοι δεν την βλέπουν με καλό μάτι.

@drixxleman Replying to @jennihayes1 #sorrynotsorry #dadsoftiktok #momsoftiktok #parentsoftiktok #kidsoftiktok ♬ original sound – TAILS

Πηγή: newsit.gr

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: