Έβγαλε ξανά «πιστόλι» ο Μήτρογλου

Έβγαλε ξανά «πιστόλι» ο Μήτρογλου

Δεν καθαρίζει μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ! Ο Μήτρογλου έδωσε την ασίστ στον Γκαϊτάν κι αργότερα «κλείδωσε» τη νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στην Αστάνα στην πρεμιέρα των ομίλων. Την ίδια ώρα η Ατλέτικο Μαδρίτης περνούσε αέρα από την έδρα της Γαλατάσαραϊ χάρη σε δύο γκολ του Γκριζμάν.

Τα αποτελέσματα:

Μπενφίκα-Αστάνα 2-0

Γαλατάσαραϊ-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Τα «κολλάει» και στην Ευρώπη!

Τα πρώτα 45 λεπτά κύλησαν ανούσια. Η μεν Μπενφίκα -με Μήτρογλου και Σάμαρη βασικούς- προσπαθούσε να επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Απ’ την άλλη η Αστάνα βολευόταν με το να μείνει αλώβητη στα μετόπισθεν. Έως ότου επέστρεψαν απ’ τα αποδυτήρια για το δεύτερο μέρος και τότε άρχισε η πραγματική δράση!

Ο νεοεισελθών Σχέτκιν πήγε να αιφνιδιάσει για τους Καζάκους, αλλά είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι. Τότε ανέλαβαν δράση οι «αετοί» με τον Μήτρογλου μετά το πρωτάθλημα να «καθαρίζει» και στο Τσάμπιονς Λιγκ! Πρώτα τροφοδοτώντας τον Γκαϊτάν που έπειτα από υπέροχη προσπάθεια άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή. Και στην συνέχεια παίρνοντας σωστή θέση στην περιοχή κι εκμεταλλευόμενος άριστα το γύρισμα του Ελισέου για να «κλειδώσει» με υποδειγματικό πλασέ την ιδανική πρεμιέρα των Πορτογάλων στην διοργάνωση.

Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: