Ετοιμασθείτε για διακοπές στην Αστυπάλαια: Ξεκίνησε ο διαγωνισμός «After… Sails» από την Kosmocar–Volkswagen

Πέρασαν δύο χρόνια από την έναρξη του πρωτοποριακού προγράμματος «Αστυπάλαια: έξυπνο και αειφόρο νησί». Και για το λόγο αυτό η Kosmocar – Volkswagen, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen, το γιορτάζει με ένα μοναδικό διαγωνισμό «Volkswagen After… Sails».

Μέσα από το διαγωνισμό «Volkswagen After… Sails», η Kosmocar — Volkswagen έχει στόχο να αναδείξει το όραμα της Volkswagen για το μέλλον της αυτοκίνησης και την βιώσιμη κινητικότητα. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι πελάτες Volkswagen:

 • θα ενημερωθούν για το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Αστυπάλαια: έξυπνο και αειφόρο νησί», που καθιστά την Αστυπάλαια νησί — πρότυπο για την κλιματικά ουδέτερη κινητικότητα,
 • θα βιώσουν μία μοναδική εμπειρία κινητικότητας, που αφορά στη μετακίνηση με τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων και τέλος,
 • θα γνωρίσουν νέες, πρωτοποριακές για την χώρα μας υπηρεσίες μετακίνησης, όπως ο διαμοιρασμός οχημάτων (vehicle sharing) και η κοινή χρήση οχημάτων (ride sharing).

Στο διαγωνισμό Volkswagen After…Sails συμμετέχουν  οι πελάτες Volkswagen, οι οποίοι

 • κλείνουν online ραντεβού για οποιαδήποτε εργασία στο αυτοκίνητό τους, μέσω της εφαρμογής MyServiceNow (https://myservicenow-vw.kosmocar.gr/home), διαθέσιμη στον ιστότοπο Volkswagen (www.volkswagen.gr ) από τις 12 Ιουνίου έως και τις 9 Ιουλίου 2023, και
 • πραγματοποιούν τις εργασίες αυτές  στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen, έως τις 15 Ιουλίου 2023.

Τα δώρα που θα μπορούν να διεκδικήσουν οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό Volkswagen After…Sails είναι:

 • Τρία 3ήμερα ταξίδια στην Αστυπάλαια με πληρωμένα τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή σε Boutique Hotel με πρωινό και δωρεάν χρήση των υπηρεσιών έξυπνης κινητικότητας μέσω της εφαρμογής astyMOVE
 • Έξι (6) Long-weekend ID. Experience test drives 3 ημερών με τα ηλεκτρικά μοντέλα της οικογένειας ID* και
 • 24 μοναδικά πακέτα αξεσουάρ ΙD που θα αποτελέσουν τον ιδανικό σύντροφο για τις αποδράσεις του καλοκαιριού:
 • Travel Pack, που περιλαμβάνει ένα θερμός και ένα σακίδιο πλάτης
 • Technology Pack, που περιλαμβάνει ακουστικά και ηχείο Bluetooth
 • Lifestyle Pack, που περιλαμβάνει γυαλιά ηλίου και καπέλο

Τώρα το online ραντεβού του αγαπημένου σας Volkswagen και η πραγματοποίηση των εργασιών στο Εξουσιοδοτημένο  Δίκτυο Συνεργατών Service Volkswagen,  σας στέλνουν στην Αστυπάλαια, στο μόνο «έξυπνο και αειφόρο νησί»!

* Οι νικητές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα μοντέλα ID.3, ID.4 και ID. Buzz, κατόπιν συνεννόησης με τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο της περιοχής τους και διαθεσιμότητας. Τα test drives θα μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 18 Δεκεμβρίου 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ετοιμασθείτε για διακοπές στην Αστυπάλαια: Ξεκίνησε ο διαγωνισμός «After… Sails» από την Kosmocar–Volkswagen gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: