Εθνικές εκλογές 2019: «Θέλεις… το βιογραφικό της Ζωής;»

Η Πλεύση Ελευθερίας συνεχίζει την προεκλογική της καμπάνια, «Θέλεις #ζωή_στη_Βουλή;» με ένα βίντεο… βιογραφικό της Ζωής Κωνσταντοπούλου!

«Είμαι δικηγόρος με ειδίκευση στο ποινικό δίκαιο, στα ανθρώπινα δικαιώματα, στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο», «Σπούδασα στην Νομική της Αθήνας, στο Παρίσι, την Ναντέρ, με μεταπτυχιακά στη Σορβόννη και στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια στη Νέα Υόρκη όπου είμαι και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου», «Δούλεψα σε διεθνείς οργανισμούς και δικαστήρια στην Αθήνα, στη Χάγη και στη Νέα Υόρκη και συμμετείχα σε πρωτοβουλίες στήριξης ανθρώπων που το είχαν ανάγκη», είναι μερικές από τις φράσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που εξηγεί με αυτόν τον τρόπο το λόγο που ενεργοποιήθηκε στην πολιτική πριν από 7 χρόνια. Αλλά και το επιστημονικό-νομικό οπλοστάσιο που έχει στη διάθεσή της η Πλεύση Ελευθερίας για τις βασικές της θέσεις και διεκδικήσεις, για το χρέος, τη Συμφωνία των Πρεσπών, τις γερμανικές οφειλές και που μπορεί να βάλει μπροστά στη νέα Βουλή, για την προστασία και υπεράσπιση των πολιτών και της χώρας.

Ρεαλιστικά και επιστημονικά, μακριά από αόριστες φωνές που ακούγονται αλλά και τις δημιουργίες επικοινωνιακών εντυπώσεων που βλέπουμε.

«Αν θέλεις, μπορείς να έχεις 4 χρόνια να με γνωρίσεις καλύτερα», κλείνει και ακολουθεί το τραγούδι που συνοδεύει όλη την καμπάνια, «αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» του Φίλιππου Πλιάτσικα σε στίχους της Ντέπης Χατζηκαμπάνη, με τις παιδικές φωνές να μας καλούν να αλλάξουμε τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: