Έσπασε η Βυθιζόμενη Γέφυρα Ποσειδωνίας στην Κόρινθο – Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η Βυθιζόμενη Γέφυρα Ποσειδωνίας, που βρίσκεται στην περιοχή της Κορίνθου, έσπασε το απόγευμα του Σαββάτου (14/10). Την επισκευή της βλάβης στη γέφυρα έχει αναλάβει η αρμόδια εταιρεία, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το korinthostv.gr, η γέφυρα έσπασε κατά τη βύθισή της.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου ενημερώνει ότι σήμερα το απόγευμα 14.10.2023 και περί ώρας 17.00, κατά τη διαδικασία της βύθισης της γέφυρας Ποσειδωνίας, προκλήθηκε μηχανολογική βλάβη στον ηλεκτροκινητήρα σε ένα από τα βαρούλκα ανύψωσης. Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο σημείο το συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας και επιχειρεί την αποκατάσταση της βλάβης. Εκτιμάται έως τα μεσάνυκτα θα έχει αποκατασταθεί η βύθιση της γέφυρας, ώστε να δοθεί ο δίαυλος στη ναυσιπλοΐα και στη συνέχεια να  αξιολογηθεί η βλάβη  και να εκτιμηθεί εκ  νέου ο χρόνος επαναλειτουργίας της και διάθεσης στους χρήστες.

Διευκρινίζουμε ότι η συγκεκριμένη βλάβη προκαλείται μόνο κατά τη διαδικασία της βύθισης με κλειστές μπάρες και  απαγόρευση της κυκλοφορίας και σε καμία περίπτωση σε κατάστασης ηρεμίας και κυκλοφορίας οχημάτων.

Η  Εταιρεία ευχαριστεί εκ των προτέρων θερμά τους χρήστες της γέφυρας και τους κατοίκους της  περιοχής για την κατανόησή τους και τους διαβεβαιώνει ότι  καταβάλλονται προσπάθειες για την όσο το δυνατό συντομότερη αποκατάσταση της βλάβης».

ΕΛΛΑΔΑγεφυραΚορινθος

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: