Έρχονται και χειρότερα για τον ΠΑΟΚ

Προσπάθεια να μαζέψουν τα κομμάτια τους κάνουν στον ΠΑΟΚ την επομένη του επεισοδιακού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, το οποίο δεν έληξε ποτέ μετά την εισβολή των οπαδών στην Τούμπα και τη ρίψη αντικειμένων φωτοβολίδων που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στον «δικέφαλο του Βορρά» υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός –όπως γίνεται εύκολα κατανοητό από τις δηλώσεις Σαββίδη– για τη διαιτησία και τη στάση γενικότερα του Ανδρέα Παππά. Μάλιστα, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ζητά να επαναληφθεί το ματς, απειλώντας ότι δεν θα κατέβει στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη στις αρχές Απριλίου (6 ή 7 του μήνα θα οριστεί) αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα του.

Αυτό ανέφερε στις δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, αλλά στη συνέχεια μπήκαν και δεύτερες σκέψεις και συγκάλεσε συνεδρίαση για σήμερα του ΔΣ του συλλόγου, στην οποία θα δώσουν το «παρών» επιφανείς ΠΑΟΚτσήδες που αποτελούν την επιτροπή για τον εορτασμό των 90 χρόνων. «Οι αποφάσεις θα παρθούν από όλη την οικογένεια…», αναφέρει ο μεγαλομέτοχος.

Φυσικά, τα άσχημα δεν τελειώνουν εδώ για τον ΠΑΟΚ που απειλείται με εξοντωτική τιμωρία. Πέραν του ότι πρόκειται να χάσει με 3-0 στα χαρτιά το ματς (με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου), κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και θα φλερτάρει με το να βγει εκτός της πρώτης πεντάδας που δίνει εισιτήριο για τα play off, αλλά με -2 από το επόμενο, καθώς και με κλείσιμο της Τούμπας για 3-4 αγωνιστικές τουλάχιστον. ενώ θα υπάρξουν κυρώσεις και από την πολιτεία βάσει του νόμου με διοικητικά πρόστιμα και κλείσιμο συγκεκριμένων θυρών ακόμη και μετά το τέλος της τιμωρίας.

Σε περίπτωση που δεν κατέβει στη ρεβάνς θα του επιβληθεί πρόστιμο 40.000 ευρώ και κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

Μέσα σε όλα αυτά, στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να επανέλθουν στην ψυχολογική κατάσταση να προετοιμαστούν όσο πιο καλά γίνεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (06/03, 17:15) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Σε αυτό δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο Ρόμπερτ Μακ που αντίκρισε την κόκκινη και δεν αποκλείεται να δεχθεί και πιο βαριά καμπάνα, λόγω της συμπεριφοράς που έδειξε, πηγαίνοντας προς την πλευρά του δεύτερου επιπρόσθετου διαιτητή, Χρήστου Μήτσιου.

Οι επιλογές του Ιγκόρ Τούντορ είναι ελάχιστες για την επίθεση. Ο Μπερμπάτοφ παραμένει νοκ-άουτ και ο Αθανασιάδης επέστρεψε χθες από τον τραυματισμό του και δύσκολα θα μπορέσει να βγάλει ολόκληρο ματς.

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: