Εργαζόμενος στην Περιοχή 51 αποκάλυψε Κατά λάθος Επτασφράγιστο Μυστικό για τους Εξωγήινους, ενώ ήταν Τύφλα στο Μεθύσι!

Έχετε ακουστά την Περιοχή 51. Ξέρετε πού βρίσκεται. Έχετε ακούσει φήμες για το τι συμβαίνει εκεί. Αλλά τι γνωρίζετε πραγματικά;

Τίποτα. Φανταστείτε, λοιπόν, ότι μένετε δίπλα σε έναν πρώην στρατιωτικό, ο οποίος δούλευε στην Περιοχή 51. Τι κάνετε;

Τον μεθάτε και τον ρωτάτε για τον ΕΤ φυσικά!

…Και μετά ανεβάζετε τα αποτελέσματα στο YouTube για να τα δουν όλοι οι υποστηρικτές και οι επικριτές και να αρχίσει η διαφωνία.

Ο YouTuber που ανέβασε το βίντεο έγραψε για την συνομιλία: “Βλέπετε την ζώνη του Ωρίωνα; Βλέπετε δύο άστρα που είναι στην σειρά, παράλληλα το ένα με το άλλο και ένα μικρό αστέρι που είναι ελαφρώς κολλημένο στα αριστερά; Οι κακοί εξωγήινοι ζουν σε αυτό το αστέρι.”

Συνεχίζει εξηγώντας ότι η πηγή του είπε ότι οι “καλοί εξωγήινοι” μοιάζουν εξωτερικά με τους εξωγήινους που βλέπουμε στις ταινίες και τα κόμικ. Έχουν μεγάλα κεφάλια και μακρουλά μάτια.

Αλλά οι κακοί εξωγήινοι “είναι καφέ, πολύ ψηλοί και μυρίζουν”.

Όταν ο άντρας ρώτησε τον πρώην στρατιωτικό πώς στο καλό ταξιδεύουν οι εξωγήινοι από άστρο σε άστρο, έλαβε την ακόλουθη απάντηση: “Ταξιδεύουν στην ουσία με ενέργεια φτιαγμένη από… το τίποτα. Μαζεύουν ηλεκτρισμό στο διάστημα.”

Ευχαριστούμε που μας το ξεκαθάρισες αυτό, YouTube. Αυτό το βίντεο μάλλον δεν θα πυροδοτήσει ανακαλύψεις πέρα από τον κόσμο των αθρώπων.

Πρόκειται είτε για τα λόγια ενός μεθυσμένου είτε για τις αποκαλύψεις που περίμεναν οι υποστηρικτές της εξωγήινης ζωής. Εσείς τι πιστεύετε;

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: