Επίθεση σε σχολείο στο Νάσβιλ: Τα τελευταία μηνύματα της τρανς σε φίλη της

Τα μηνύματα που της έστειλε στο Instagram η 28χρονη τρανς Όντρει Χέιλ, πριν ανοίξει πυρ σε δημοτικό σχολείο, σκοτώνοντας έξι άτομα — μεταξύ τους και τρεις μαθητές — πριν πέσει και η ίδια νεκρή από αστυνομικά πυρά, αποκάλυψε μια φίλη της. «Σχεδιάζω να πεθάνω σήμερα… πιθανώς θα ακούσεις για μένα στις ειδήσεις» έγραφε η «σφαγέας του Νάσβιλ», η οποία χρησιμοποιούσε επίσης και το ψευδώνυμο «Aiden».

Συγκεκριμένα, στις 9.57 το πρωί (τοπικά ώρα), 16 λεπτά πριν οι αστυνομικοί ειδοποιηθούν για τους πυροβολισμούς, η Όντρεϊ έγραφε στη φίλη της, Αβεριάνα Πάτον: «Η ανάρτηση που έκανα εδώ για σένα, ήταν ουσιαστικά ένα σημείωμα αυτοκτονίας. Σχεδιάζω να πεθάνω σήμερα. Αυτό δεν είναι αστείο. Πιθανότατα θα ακούσετε για μένα στις ειδήσεις, αφού πεθάνω. Αυτό είναι το τελευταίο μου αντίο. Σ’ αγαπώ. Θα σε ξαναδώ σε μια άλλη ζωή».


Η Πάτον κάλεσε αμέσως την αστυνομία μόλις διάβασε αυτά τα μηνύματα, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Μέχρι να τηλεφωνήσει, η 28χρονη είχε αρχίσει να πυροβολεί τα παιδιά στο σχολείο.

Σε άλλα μηνύματα που παρουσίασε η Πάτον στο τηλεοπτικό κανάλι News Channel 5 Nashville, η 28χρονη της έγραφε: «Η οικογένειά μου δεν γνωρίζει τι θα κάνω. Μια μέρα αυτό θα βγάλει περισσότερο νόημα. Έχω αφήσει πίσω μου αρκετά στοιχεία. Κάτι κακό πρόκειται να συμβεί».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: