Επιτέλους βγήκαν τα «Φαντάσματα της ΔΔΕΕ»…Συνεκπαίδευση με την Naval Special Warfare Unit-2 (φώτο)

Επιτέλους μπαίνει στο παιχνίδι και η Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ που κόντευε να σκουριάσει από την απαξίωση και αγρανάπαυση  !  Το μακρύ χέρι του ΓΕΕΘα μπαίνει επιτέλους  στο παιχνίδι των Ασκήσεων ,της ετοιμότητας του Πολέμου  και των Συν εκπαιδεύσεων, αφού η εμπειρία που διαθέτει είναι τεράστια !

Να μην ξεχνάμε ποτέ οτι η ΔΔΕΕ είναι αυτή που θα υλοποιήσει την απόφαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ την νύχτα της Κρίσεως ,θα καθοριστική η έκβαση της μάχης απο την επιτυχία των Διακλαδικών Ειδικών Δυνάμεων   του ΓΕΕΘΑ που στη ουσία δεν υπάρχουν !

Από 11 έως 29 Ιανουαρίου 2016 διεξήχθη, υπό τον συντονισμό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, συνεκπαίδευση μεταξύ Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων των τριών Κλάδων των ΕΔ και της Naval Special Warfare Unit-2 των ΗΠΑ σε αντικείμενα Ειδικών Επιχειρήσεων.

Ο Χρόνος ,ο τόπος αλλά και τα αντικείμενα που σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν κρατήθηκαν μυστικά αν και σύμφωνα με πληροφορίες  αντικείμενο ήταν η Τρομοκρατία και η ανακατάληψη βραχονησίδας κάπου στο Αιγαίο !

Από το Σάββατο 16 έως και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016,  επραγματοποιήθηκε, στην 112 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, συνεκπαίδευση της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας – Διάσωσης (ΜΕΕΔ) με την 321st Specıal Tactics Squadron (STS) των ΗΠΑ, η οποία εδρεύει στη Μεγάλη Βρετανία, στο πλαίσιο της άσκησης «Java Grind 2016″.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέστηκαν ρίψεις αλεξιπτωτιστών με άλματα στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης, ημέρα και νύχτα, σε ξηρά και θάλασσα, ενώ χρησιμοποιήθηκαν τα πτητικά μέσα των 67th και 7th Special Operations Squadron των ΗΠΑ.

(Οι Εικόνες απο την Συνεκπαίδευση των ειδικών Δυνάμεων μας κάνουν επιτέλους πια να αναφωνήσουμε …Καιρός ήταν να βγούνε  και τα» Φαντάσματα του ΓΕΕΘΑ στο Φώς»



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: