Επιστροφή στις νίκες θέλει η Παρί

Επιστροφή στις νίκες θέλει η Παρί

Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για την Παρί Σεν Ζερμέν με αντίπαλο την Γκινγκάμπ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Championnat. Μετά το 4 στα 4 στο ξεκίνημα, οι Παριζιάνοι είχαν δύο ισοπαλίες με Μπορντό και Ρεμς, κάτι που σημαίνει ότι το τρίποντο είναι επιβεβλημένο, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ασφαλώς και έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ και η παράδοση είναι υπέρ τους, έχοντας πέντε σερί εντός έδρας νίκες επί της προσεχούς αντιπάλου τους.

Στο άλλο παιχνίδι της μέρας, η νεοφώτιστη Ανζέ, που εκπλήσσει θετικά με την μέχρι τώρα παρουσία της, φιλοξενεί την ισόβαθμή της Ρεμς, προσδοκώντας να φτάσει σε μια ακόμη νίκη και να διατηρήσει το αήττητο εντός έδρας.

Από εκεί και πέρα, η Λιόν ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη της με αντίπαλο την Μπαστιά, με την οποία έχει μια πελατειακή σχέση. Το λένε και οι αριθμοί, αφού στο «Ζερλάν», η Ολιμπίκ μετράει 10 νίκες σε 15 μεταξύ τους παιχνίδια. Εκτός έδρας δοκιμασίες έχουν Μαρσέιγ και Μονακό, που αντιμετωπίζουν Τουλούζ και Μονπελιέ αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Τρίτη, 22/09

Ανζέ-Ρεμς
Παρί Σεν Ζερμέν-Γκινγκάμπ

Τετάρτη, 23/09

Τρουά-Σεντ Ετιέν
Λοριάν-Καέν
Αζαξιό-Ρεν
Νις-Μπορντό
Λιόν-Μπαστιά
Τουλούζ-Μαρσέιγ

Πέμπτη, 24/09

Μονπελιέ-Μονακό

Τρίτη

Λιλ-Ναντ

Η επόμενη αγωνιστική

Παρασκευή, 25/09

Ρεμς-Λιλ

Σάββατο, 26/09

Ναντ-Παρί Σεν Ζερμέν
Μπαστιά-Τουλούζ
Μπορντό-Λιόν
Καέν-Αζαξιό
Ρεν-Τρουά

Κυριακή, 27/09

Μαρσέιγ-Ανζέ
Γκινγκάμπ-Μονακό
Μονπελιέ-Λοριάν
Σεντ Ετιέν-Νις

Πηγή: sport-fm.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: