Επιδρομή διαρρηκτών στα χωριά της Κυνουρίας

Εισέβαλαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο σπίτι μιας οικογένειας στο Κορακοβούνι και άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας – Από τη μέθοδο δράσης των εισβολέων, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ίδιους που είχαν διαρρήξει άλλα δυο σπίτια στην κοινότητα Άγιος Ανδρέας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

Τα Σαββατοκύριακα αποτελούν τις αγαπημένες μέρες δράσης των διαρρηκτών που ρημάζουν τα σπίτια στα χωριά της Κυνουρίας στην Αρκαδία και οι οποίοι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών του τμήματος Παραλίου Άστρους που ερευνούν τις κλοπές, είναι μέλη της ίδιας σπείρας.

Τέσσερις ώρες, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, ήταν αρκετές για τους άγνωστους «ποντικούς» να τρυπώσουν στο σπίτι μιας οικογένειας, που βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Άστρους – Λεωνιδίου στην κοινότητα Κορακοβούνι. Οι δράστες αναστάτωσαν το σπίτι και άρπαξαν τιμαλφή και κοσμήματα μεγάλης αξίας, όπως διαπίστωσαν οι ιδιοκτήτες μόλις επέστρεψαν.

Από τη μέθοδο δράσης των εισβολέων, οι αστυνομικοί που διερευνούν την διάρρηξη εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ίδιους που είχαν διαρρήξει άλλα δυο σπίτια στην κοινότητα Άγιος Ανδρέας της Κυνουρίας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Όμως, πριν προλάβουν να μπουν, τους αντιλήφθηκαν οι ιδιοκτήτες που βρίσκονταν μέσα και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: