«Επί Τόπου» με τον Νάσο Γουμενίδη: Πρεμιέρα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

«Επί Τόπου», με τον Νάσο Γουμενίδη. Πρεμιέρα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:40, στο OPEN.

Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή «Επί Τόπου», με τον Νάσο Γουμενίδη, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 13:40, στο OPEN.
Ο Νάσος Γουμενίδης με τη μακρόχρονη πορεία του στη δημοσιογραφία και την οξυδερκή ματιά του, έρχεται στο OPEN και κάθε Σαββατοκύριακο μας παρουσιάζει «Επί Τόπου» όλα όσα απασχολούν την κοινωνία, με αποκαλυπτικές έρευνες και διεισδυτικό ρεπορτάζ.
Η νέα εκπομπή του OPEN, απευθύνεται στον σύγχρονο άνθρωπο που αναζητά την αλήθεια και την πολυεπίπεδη ενημέρωση στα θέματα που τον αφορούν. Όλη η επικαιρότητα δοσμένη μέσα από ένα διαφορετικό, ανθρωποκεντρικό πρίσμα. Ο Νάσος Γουμενίδης, φέρνει στο φως υποθέσεις που θα συζητηθούν, με τη δημοσιογραφική του ομάδα που βρίσκεται μέσα στο σύγχρονο στούντιο, να κάνει live ρεπορτάζ το οποίο εξελίσσεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών. Αποκλειστικές ειδήσεις, αστυνομικά και δικαστικά θέματα, άγνωστες ιστορίες που θα μας συνεπάρουν, αλλά και δημοσιογραφικά αφιερώματα που θα μας κάνουν να συγκινηθούμε και να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο. Προσωπικότητες της πρώτης γραμμής από την κοινωνία, τον πολιτισμό και την επικαιρότητα που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα και έχουν χαράξει τη δική τους διαδρομή, έρχονται στο στούντιο για εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση!
Φυσικά, ο χώρος των media θα έχει σημαντική θέση στην εκπομπή, καθώς ο Νάσος Γουμενίδης με την εμπειρία και τις γνώσεις του, αναδεικνύει τα θέματα που συζητιούνται στα κλειστά γραφεία και τίποτα δεν μένει κρυφό. Ακόμα, θα δούμε και lifestyle θέματα, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Οι τηλεθεατές θα συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή, αφού τα social media έχουν το δικό τους ξεχωριστό χώρο και η αλληλεπίδραση με το κοινό είναι πάντα ο στόχος.
Το «Επί Τόπου» έρχεται και είναι μια εκπομπή δυναμική, με πλούσιο και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, καυστικό σχόλιο και αναλύσεις, με την υπογραφή του Νάσου Γουμενίδη.

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων: Δημήτρης Πώποτας
Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς
Δημοσιογραφική ομάδα: Νίκος Νικολετάκης, Θόδωρος Στέφος, Μαρία Περδικέα, Θεοδώρα Ρασέλ, Άγγελος Αρτεμιάδης, Μάνος Κοκοράκης, Δημήτριος Δουδουξής

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: