«Έπεισα τον άντρα μου να μην ξαναδεί π ορνό – Είναι απιστία»

Ο εθισμός στο π ορνό είναι μια κατάσταση, η οποία μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτό έγινε σε μια οικογένεια στις ΗΠΑ. Μια μητέρα δύο παιδιών αποκάλυψε πώς ο εθισμός του συζύγου της στο π ορνό παραλίγο να καταστρέψει το γάμο τους και να διαλύσει την οικογένειά τους. Τώρα, η ίδια προειδοποιεί απεγνωσμένα τους άλλους να προσέχουν τυχόν μυστικά που μπορεί να κρύβει ο σύντροφός τους.

Η Jourdan Kehr μοιράστηκε την ιστορία της, καθώς προσπαθούσε να προειδοποιήσει τους άλλους για τα κρυμμένα μυστικά που μπορεί να κρύβουν οι σύζυγο από τις γυναίκες τους, χαρακτηρίζοντας τη δική της εμπειρία «πραγματικά απαίσια». Η Kehr είχε ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον σύντροφό της. Όταν ανακάλυψε στο τηλέφωνό του ένα παλιό βίντεο με δύο άτομα να κάνουν σeξ, ανοιχτό στην οθόνη του, περιέγραψε πως ήταν «πραγματικά αφόρητο».

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να τρέμω και ένιωθα ότι η ψυχή μου είχε εγκαταλείψει το σώμα μου», δήλωσε η φωτογράφος από τη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ. «Δεν ήξερα πώς να συνεχίσω και δεν ήξερα πώς ήταν δυνατόν να επιβιώσει κάποιος άνθρωπος από τόσο πόνο», παραδέχτηκε. «Με έκανε να αρρωσταίνω σωματικά για μήνες».

@beyondbetrayal

#thatsnotlove #motherhood #motherhoodjourney #cornaddiction #cornaddictionrecovery #betrayalrecovery #healingjourney #marriageadvice #marriagelife #traumahealing #trauma #infidelityinamarriage #infidelity #accountability #accountabilitypartner #marriagestory #girls #girlies #girliesonly #marriedlife #marriedcouple #yourenotalone #boundaries #boundarysetting #protectchildren #protectkids #boundaries #boundarysetting #boundariesarehealthy #boundaries101 #navigatingbetrayal

♬ sure thing – luu

Ενώ η Kehr, που μαζί με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της έχουν δύο παιδιά, ηλικίας πέντε και ενός έτους, πιστεύει ότι είναι φυσιολογικό να βρίσκει κανείς άλλους ανθρώπους ελκυστικούς, θεωρεί «απιστία» να τους ποθεί και να τους φαντασιώνεται σeξουαλικά.

«Είχα χάσει κάθε πίστη στο γάμο μας, καθώς είναι κάτι που δεν είχα ξαναζήσει», παραδέχτηκε η συντετριμμένη γυναίκα. Η ίδια μοιράστηκε την εμπειρία της στο TikTok, υποστηρίζοντας ότι παρόλο που δεν πρόκειται για σωματική απιστία, η πρόθεση υπάρχει και αν οι περισσότεροι άνδρες είχαν την ευκαιρία, θα το έκαναν.

@beyondbetrayal

ThatsAnAddiction on IG #brokenheart #marriageadvice #marriagelife #relationship #relationships #betrayalrecovery #betrayaltrauma #cornaddiction #cornaddicts #ihatecorn #wecandothis #broken #trauma #healing #healingjourney #thatsnotlove #beyondbetrayal #thatsanaddiction #infidelity #traumahealing #traumabonding #worthy #girlies #recovery #recoveryispossible #sobriety

♬ original sound – Jourdan

Πως ξεκίνησε ο εθισμός

Σύμφωνα με την Kehr, ο σύζυγός της άρχισε να παρακολουθεί π ορνό ως έφηβος και στη συνέχεια, η παρακολούθηση π ορνό μετατράπηκε για εκείνον μέσο ανακούφισης από το άγχος. Ο ίδιος φέρεται να παραδέχτηκε ότι ο εθισμός του επιδεινώθηκε και άρχισε να βασίζεται στο π ορνό ως μηχανισμό αντιμετώπισης.

Σύμφωνα με την εξιστόρηση της Kehr, αρχικά ο άντρας της έβλεπε eρωτικά βίντεο μερικές φορές την εβδομάδα, όμως, στη συνέχεια άρχισε να τα βλέπει καθημερινά και τελικά δύο φορές την ημέρα. Η Kehr είπε ότι ο εθισμός του συζύγου της επιβάρυνε σημαντικά τη σχέση τους και είχε αμφιβολίες ότι θα τα κατάφερναν.

«Στην αρχή, είχα πολύ λίγες ελπίδες ότι θα τα καταφέρναμε, αλλά περάσαμε πολλές ώρες συζητώντας για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας», θυμήθηκε, περιγράφοντας την υπόσχεση του συζύγου της να ζητήσει βοήθεια ως «έξοδο από την ομίχλη του εθισμού στο π ορνό».

Πέντε μήνες μετά την καταστροφική ανακάλυψη της Kehr, το ζευγάρι βρίσκεται πλέον σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αναγνωρίζοντας ότι οι άφθονες συνεδρίες με θεραπευτές, ομάδες υποστήριξης και ανώνυμους σeξομανείς τους βοήθησαν να το ξεπεράσουν.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙTikTokαγχοςαπιστιαγαμοςεθισμοςπορνο

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: