Εορταστικό πενθήμερο Bazaar από το Ducati Athens

Το Ducati Athens διοργανώνει ένα πενθήμερο εορταστικό Bazaar εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κράνη, μπουφάν, μπότες, γάντια αλλά και επιλεγμένα Ducati accessories, διατίθενται με έκπτωση έως 80%, πάντα με την εγγύηση γνησιότητας Ducati.

Το Bazaar της Ducati αποτελεί ιδανική ευκαιρία για επιλογή δώρου για κάθε λάτρη των δύο τροχών, πόσω μάλλον στο κλείσιμο μιας θριαμβευτικής χρονιάς για τη Ducati, με τη μάρκα από το Borgo Panigale να πανηγυρίζει τους τίτλους κατασκευαστών και ομάδων στο πρωτάθλημα του MotoGP, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ducati Athens, από την Πέμπτη 16 έως και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου. Ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00-20.00, εκτός Σαββάτου και Δευτέρας, οπότε οι ώρες λειτουργίας είναι 10.00-16.00 και 10.00-17.00, αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ducati Athens στο τηλέφωνο 210 9981199. Το Ducati Athens βρίσκεται στην Καλλιρόης 9, στον Νέο Κόσμο.

Σημειώνεται ότι βάσει των μέτρων για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού, που ισχύουν από τις 6 Νοεμβρίου, η είσοδος στο κατάστημα επιτρέπεται μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αρνητικού rapid test/pcr και εγγράφου ταυτοπροσωπίας, καθώς και βάσει του μέγιστου επιτρεπόμενου ορίου ατόμων

Εορταστικό πενθήμερο Bazaar από το Ducati Athens gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: