Ένιωσε αφόρητους πόνους στην ευαίσθητη περιοχή, αλλά όταν της είπε ο γυναικολόγος τον λόγο… ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ!

Ένιωσε αφόρητους πόνους στην ευαίσθητη περιοχή, αλλά όταν της είπε ο γυναικολόγος τον λόγο… ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ!

Οι γυναίκες και τα προβλήματά τους είναι μία ιστορία δίχως τέλος (και δεν το λέμε αυτό σαρκαστικά, διότι πρόκειται για γεγονός). Εκτός από τα συναισθηματικά, τα ψυχολογικά και τα διανοητικά, οι γυναίκες έχουν να αντιμετωπίσουν και άπειρα σωματικά προβλήματα.

Κι επειδή έχουμε την τάση να υπονομεύουμε τα προβλήματα των άλλων και ειδικά των γυναικών (παρά την χειραφέτισή τους), ας ρίξουμε μια ματιά στην παρακάτω σοκαριστική ιστορία.

Αυτή είναι η εξαιρετικά ασυνήθιστη ιστορία της Michelle Barlow που μοιράστηκε στο διαδίκτυο με τον τίτλο «Συνέβη σε μένα».

Ένιωσε αφόρητους πόνους στην περιοχή του κόλπου και αμέσως πήγε στο γυναικολόγο της.

Ο γιατρός όμως σοκαρίστηκε όταν εκεί που περίμενε να είναι μία υπόθεση κύστης των ωοθηκών τελικά δεν ήταν και αναφώνησε «Τι είναι αυτό; Δεν έχω δει ποτέ μου κάτι τέτοιο. Τι στο καλό είναι αυτό το πράγμα;» Στη συνέχεια ζήτησε τη συνδρομή και άλλων συναδέλφων του για να λύσει το «μυστήριο»…

Η Michelle δεν περίμενε ποτέ ο ένοχος να είναι η γάτα της! Έβγαλαν ολόκληρες τούφες από τρίχες από την ευαίσθητη περιοχή της, οι οποίες προφανώς είχαν συσσωρευτεί εκεί από τα σεντόνια στα οποία κοιμόταν η ίδια και το κατοικίδιό της…

πηγή : fanpage

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: