Ενέσεις με τσιμέντο στο πρόσωπο; 15 celebrities που καταστράφηκαν [photos]

Ήταν εθισμένοι στις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και κάποια στιγμή διάλεξαν τον λάθος γιατρό. Μετά από τη δέκατη πλαστική, κατέστρεψαν τελείως το πρόσωπό τους.

Το αποτέλεσμα είναι σοκαριστικό και μάλιστα όσο περνούν τα χρόνια η κατάσταση χειροτερεύει και δεν παίρνει «επισκευή».

Οι περιπτώσεις της ηθοποιού Πρισίλα Πρίσλεϊ – και πρώην συζύγου του θρύλου της μουσικής Έλβις Πρίσλεϊ – και του πρώην μποξέρ και χολιγουντιανού σταρ, Μίκι Ρουρκ είναι χαρακτηριστικές. Και οι δύο έχουν δηλώσει σε συνεντευξεις τους ότι πήγαν στον λάθος γιατρό που τους έκανε ενέσεις στο πρόσωπο με λάθος «υλικά». Επανήλθαν στο… χειρουργείο πολλές φορές για να διορθώσουν τη ζημιά, αλλά ήταν αδύνατο! Στην περίπτωση της Κάρλα Μπρούνι, η ίδια ποτέ δεν το παραδέχθηκε, αλλά γνωστός πλαστικός του Χόλιγουντ κατηγόρησε τον χειρουργό της για … ερασιτεχνισμό.

Η τρανσέξουαλ Ρατζί Ναρινεσίν ήταν ένα από τα ανώνυμα θύματα ενός «τρελογιατρού» ονόματι, Ονίλ Ρον Μόρις, που πραγματοποιούσε παράνομες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις με τη χρήση… κρατηθείτε … διορθωτικού ελαστικών, Super Glue και ορυκτέλαιου! Ο Μόρις έκανε τέτοιες ενέσεις στα χείλη και το πιγούνι και το αποτέλεσμα ήταν φρικαλέο.

Εμείς βρήκαμε 15 celebrities που έπαθαν ολική καταστροφή στο πρόσωπό τους από τις κακές πλαστικές … τις οποίες ποτέ δεν κατάφεραν να διορθώσουν!

Η τρανσέξουαλ Ρατζί Ναρινεσίν ήταν ένα από τα ανώνυμα θύματα ενός «τρελογιατρού» ονόματι, Ονίλ Ρον Μόρις, που πραγματοποιούσε παράνομες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις με διορθωτικού ελαστικών, Super Glue και ορυκτέλαιου!

Jackie Stallone – η μητέρα του Ρόκι Μπαλμπόα – Σταλόνε!

Pete Burns – ο 56χρονος σήμερα ιδρυτής της γκλαμ ροκ μπάντας «Dead or Alive» το 1980.

The Bogdanov brothers – τα αδέρφια Γάλλοι θεωρητικοί Φυσικοί επιστήμονες που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν τι έγινε στο Big Bang – την έκρηξη που δημιούργησε τον κόσμο.

Cayetana Fitz-James Stuart, Duchess of Alba – η Δούκισσα πέθανε ένας … άλλος άνθρωπος εμφανισιακά μετά από τόσες πλαστικές – με έξι παιδιά, εννιά εγγόνια και 3 δισέγγονα.

Η 48χρονη Amanda Lepore – μια από τις πιο γνωστές και όμορφες τρανσέξουαλ που κατήντησε σαν τέρας από το χέρι ενός κακού πλαστικού.

Η 55χρονη ριάλιτι σταρ, Angela «Big Ang» Raiola ήταν μια γοητευτική γυναίκα και … τώρα ένα τέρας!

Latoya Jackson – η αδερφη του Michael Jackson πήγε στον χειρότερο πλαστικό μύτης, ο οποίος την κατέστρεψε.

Η 40χρονη αμερικανίδα ράπερ Lil” Kim άρχισε με τη μύτη και τώρα έχει ενθέματα σε όλο της το πρόσωπο…

Η Carla Bruni στη μάχη της να νικήσει το χρόνο… σήμερα δεν αναγνωρίζεται! Γνωστός δερματολόγος από το Λος Άντζελες, ο Dr Ben Behnam, δήλωσε στη Daily Mail: «Η Carla έχει κάνει κατάχρηση του μπότοξ, γι’ αυτό έχει συνέχεια ένα έκπληκτο βλέμμα και μοιάζει με μαϊμού».

Ένα φρέσκο και όμορφο κορίτσι η ηθοποιός Nikki Cox κατέφυγε σε πλαστικό για να γεμίσει τα χείλη της – με ολέθριες συνέπειες για την ισορροπία του προσώπου της.

Scott «Carrot Top» Thompson – ο κοκκινομάλλης κωμικός και παρουσιαστής έχει παραδεχθεί ότι κάνει πλαστικές για χόμπι.

Ο Mickey Rourke έχει δηλώσει ότι λόγω του μποξ και των αγώνων στους οποίους έχει φάει πολύ ξύλο έκανε πολλές πλαστικές. Δυστυχώς δεν ξεκίνησε να πηγαίνει σε καλό γιατρό με αποτέλεσμα οι επόμενοι να μην μπορούν να διορθώσουν τη βλάβη.

Jennifer Grey – η πρωταγωνίστρια του Dirty Dancing άλλαξε τη μύτη της και δεν την αναγνωρίζουμε…

Jocelyn Wildenstein – Επάγγελμα Socialite. Η 75χρονη Αμερικανίδα έχει καταστρέψει κάθε κύτταρο του προσώπου της!

Janice Dickinson – Το πρώτο σουπερμόντελ όλων των εποχών δυστυχώς έχει και άλλη μια πρωτιά… στις κακές πλαστικές που πόνεσαν πάρα πολύ!

Η Priscilla Presley πρώην σύζυγος του Βασιλιά Έλβις Πρίσλεϊ. έπεσε θύμα του περίφημου Αργεντίνου πλαστικού χειρουργού Daniel Serrano, ο οποίος κατέστρεψε τα πρόσωπα πολλών πελάτων του. Ισχυριζόταν ότι κάνει μια ένεση, η οποία φρεσκάρει με εντυπωσιακό τρόπο τις σακούλες του προσώπου. Τελικά ήταν ένα λιπαρό μίγμα σιλικόνης που μαζεύτηκε στους ιστούς και κατέστρεψε τη σάρκα. Ο Dr. Serrano καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλακή και η Πρισίλα -μεταξύ πολών άλλων- έμεινε με σακουλιασμένο πρόσωπο!

Πηγή: Life.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: