Ένα βήμα πριν το moto GP ο Βασίλης Παντελεάκης με το Winners Club!!

Ο δεκαεξάχρονος Βασίλης Παντελεάκης μετά από οχτώ χρόνια πετυχημένης πορείας, πετυχαίνοντας ιστορικά για τη χώρα μας αποτελέσματα στα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που οδηγούν στο δρόμο για το moto GP βρίσκεται ένα  βήμα πριν γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί στο moto GP.

To 2024 θα αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία Junior GP (moto3) του παγκοσμίου πρωταθλήματος Fim JuniorGP. Όλα τα αστέρια του moto GP έχουν αγωνιστεί στην συγκεκριμένη κατηγορία,να αναφέρουμε χαρακτηριστικά τα αδέλφια Μαρκέθ, Κουαρταραρό, Στόνερ, Μίλερ,Μπανάια,Ακόστα,Μιρ,Βινιάλες και πολλοί άλλοι.


Ο Βασίλης Παντελεάκης στο βάθρο

Το κόστος συμμετοχής σε αυτή την κατηγορία είναι τεράστιο γι’ αυτό το λόγο ο Βασίλης και η ομάδα του σκέφτηκαν μια πρωτοποριακή ιδέα ένα υποστηρικτικό club το (Winners Club) όπου μαζί με τους χορηγούς του θα μπορέσουν να καλύψουν αυτό το budget.


Βασίλης Παντελεάκης

Το Winners Club απευθύνεται στις χιλιάδες κόσμου που αγαπάνε τη μοτοσικλέτα και τους αγώνες καθώς και σε όλους αυτούς που αισθάνονται περήφανοι όταν Έλληνες διαπρέπουν  σε παγκόσμια πρωταθλήματα διαφημίζοντας την χώρα τους.

Τα μέλη δίνουνε μία ετήσια συνδρομή 20 € για την υποστήριξη του Βασίλη Παντελεάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά ουσιαστικά κερδίζουν πολλά περισσότερα με τις παροχές που τους προσφέρει η κάρτα μέλους.

Πάνω από 120 καταστήματα με σκοπό να στηρίξουν κι αυτά την προσπάθεια του Βασίλη που στο μέλλον θα γίνουν ακόμα περισσότερα κάνουνε ειδικές εκπτώσεις σε όλα τα μέλη του κλαμπ για απεριόριστες αγορές εξοικονομώντας τους χρήματα.

Επίσης όλα τα μέλη με τον αριθμό της κάρτας τους θα συμμετέχουν σε κληρώσεις με μεγάλα δώρα.

Ήδη έχει ανακοινωθεί κλήρωση για το 2024 μία μοτοσικλέτα Honda ADV 350 αξίας 7300 €

Βασίλης Παντελεάκης

«Τα δύο επόμενα χρόνια είναι τα πιο κρίσιμα για να καταφέρω τον τελικό μου στόχο που δεν είναι άλλος από τον αγωνιστώ στο moto GP.

Ξέρω ακριβώς που πρέπει να δουλέψω έτσι ώστε να βελτιωθώ και να πρωταγωνιστήσω στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πριν από το moto GP.

Θα ήθελα να καλέσω όλους σας να γίνετε μέλη στο κλαμπ και να βαδίσουμε  μαζί το δρόμο για το moto GP.

Και όπως έχω ξαναπεί όταν οι Έλληνες ενωθούμε μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!!!»

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τα καταστήματα που προσφέρουν τις εκπτώσεις για τα μέλη του κλαμπ καθώς και για να γίνετε μέλος!!!

https://vasilispanteleakis.com/

Ένα βήμα πριν το moto GP ο Βασίλης Παντελεάκης με το Winners Club!! gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: