Ένα Φιλιατρινόπουλο για άλλη μία φορά στην Βουλή των Εφήβων (Video)

Ένα Φιλιατρινόπουλο για άλλη μία φορά στην Βουλή των Εφήβων (Video)

Για άλλη μία χρονιά κληρώθηκε του Λυκείου Φιλιατρών να παραβρεθεί στην των Εφήβων, καθώς στο παρελθόν συμμετείχαν και άλλα παιδιά του Λυκείου μας.

Η επιλογή γίνεται μετά από έγκριση και κλήρωση των εκθέσεων που παραδίδουν οι μαθητές και ο αριθμός τους κάθε φορά εξαρτάται από τον αριθμό των Βουλευτών που εκπροσωπούν τον κάθε Νομό.

Έτσι για την επιλέχθηκαν από τις περίπου 70 εκθέσεις τέσσερις μαθητές από Λύκειο της Καλαμάτας, από το Λύκειο Μελιγαλά, από το Λύκειο της Θουρίας, αλλά και από το Λύκειο Φιλιατρών.

Ο Κώστας Κατσούλης, μαθητής της Β΄Λυκείου Φιλιατρών, μιλώντας στο filiatranet, αναφέρθηκε στην διαδικασία που ακολουθείται για την Βουλή των Εφήβων, αλλά και για το θέμα που ανέπτυξε στην δική του Έκθεση, που εξασφάλισε την παρουσία του στη Βουλή των Εφήβων.

Έξι ήταν φέτος οι συμμετοχές μαθητών από το Λύκειο των Φιλιατρών οι οποίες αν και εγκρίθηκαν όλες, κληρώθηκε μόνο η μία.

Για την συμμετοχή του μας είπε:
«Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να λάβω μέρος είναι γιατί
μου δίνεται η ευκαιρία να παρευρεθώ στην αίθουσα της ολομέλειας με άλλα
παιδιά συνομήλικά μου, από όλη την , και να συνεδριάσουμε για
κάποια σοβαρά θέματα που μας απασχολούν σαν γενιά, σε διάφορους τομείς».

Το θέμα που επέλεξε να αναπτύξει αφορούσε την προστασία των ανηλίκων στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και θα διαρκέσει 3 ημέρες, ενώ
ευχαριστεί ιδιαίτερα τους καθηγητές που τον βοήθησαν ώστε να πετύχει την συμμετοχή του στο πρόγραμμα.

Και στο παρελθόν όμως βρέθηκαν στην Βουλή των Εφήβων παιδιά του Λυκείου Φιλιατρών, όπως ο Στέφανος Χατζής και η Σύλβια Doda.

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο:

Ένα Φιλιατρινόπουλο για άλλη μία φορά στην Βουλή των Εφήβων (Video) Ένα Φιλιατρινόπουλο για άλλη μία φορά στην Βουλή των Εφήβων (Video) Ένα Φιλιατρινόπουλο για άλλη μία φορά στην Βουλή των Εφήβων (Video) Ένα Φιλιατρινόπουλο για άλλη μία φορά στην Βουλή των Εφήβων (Video)

Tags: , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: