Έμιλυ Κολιανδρή: Η Ελένη Κοκκίδου ανακάλυψε τη σχέση μας με τον Χρήστο πριν το πούμε εμείς

Η ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τον σύζυγό της Χρήστο Λούλη και στον τρόπο με τον οποίο μαθεύτηκε η σχέση τους.

Ειδικότερα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάνουμε παρέα και με άλλους ηθοποιούς. Ειδικά τα παλιά τα χρόνια, στην προ παιδιών εποχή, κάναμε παρέα κυρίως με ηθοποιούς γιατί βγαίναμε μετά την παράσταση. Έχουμε κρατήσει βεβαίως σχέσεις και μέσα σε αυτά τα χρόνια με πολλούς έχουμε γίνει οικογένεια. Μας έχουν βαπτίσει τα παιδιά μας, μας έχουν παντρέψει. Κουμπάρος μας είναι ο Νίκος Καραθάνος και η Ελένη Κοκκίδου μάς έχει βαπτίσει τον Αλέξανδρο».

«Η Ελένη Κοκκίδου είχε ανακαλύψει τη σχέση μας με τον Χρήστο πριν το πούμε εμείς σε κανέναν. Μεγάλη ανακατώστρα. Το είχε αντιληφθεί γιατί ήμασταν μαζί στις ίδιες πρόβες και ήταν μεγάλη γάτα. Γάτα, είναι γάτα. Και τελικά έγινε νονά του παιδιού μας».

«Μετά από τα παιδιά. έχουμε ευτυχήσει και είμαστε αρκετά τυχεροί και σε αυτό το κομμάτι γιατί κάνουμε παρέα με τους γονείς των φίλων των παιδιών μας αλλά πάλι τυγχάνει να είναι άνθρωποι που μας ταιριάζουν. Οπότε είμαστε έξι – επτά οικογένειες που κάνουμε πολλή παρέα, πάμε μαζί τριήμερα. Αυτό δεν είναι αυτονόητο να συμβεί γιατί έχω βρεθεί και σε παρέες που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Έμιλυ Κολιναδρή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

ΕΛΛΑΔΑηθοποιος
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: