Έμεινε στο μηδέν ο ΠΑΟΚ

Έμεινε στο μηδέν ο ΠΑΟΚ

Αν και ήθελε τη νίκη, ο ΠΑΟΚ συμβιβάστηκε με ισοπαλία 0-0 στο Μπακού απέναντι στην Καμπάλα.

Ξεκίνησε καλά, αλλά σταδιακά «χάθηκε» ο «Δικέφαλος του Βορρά» που απειλήθηκε από τους Αζερους στο δεύτερο μέρος και είχε κορυφαίους τον Όλσεν και τους Τζαβέλα, Βίτορ

Στα «ρηχά» ο Μπερμπάτοφ που έπαιξε ως αλλαγή, πολλές χαμένες ευκαιρίες από τον Μακ που στο τέλος θα μπορούσε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Δύσκολη νίκη με σκορ 2-1 για την Ντόρτμουντ κόντρα στην Κράσνονταρ στο άλλο ματς του Γ” ομίλου.

Το ματς

Εφόσον θεωρούμε δεδομένο πως ο Τούντορ και οι συνεργάτες του είχαν παρακολουθήσει τα δύο παιχνίδια της Καμπάλα με τον Παναθηναϊκό, μάλλον οφείλουμε να παραδεχθούμε πως ο Κροάτης δεν διδάχθηκε πολλά από το στραπάτσο των «πρασίνων».

Εκτός κι αν στόχος του ΠΑΟΚ ήταν η ισοπαλία, οπότε αλλάζει το πράγμα. Απέναντι σε μια ξεκάθαρα χειρότερη οι Θεσσαλονικείς μιμήθηκαν τις κακές συνήθειες της προηγούμενης ελληνικής ομάδας που ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν.

Το 3-5-2 επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να διατηρήσουν τον απόλυτο -σχεδόν- έλεγχο του αγώνα και να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες, με κορυφαία εκείνη τη διπλή με το χαμένο τετ α τετ του Μακ -που δυσκολεύεται να τελειώσει φάσεις- και το σουτ του Πέλκα. Σταδιακά, όμως, γινόταν φανερή η αδυναμία τους στο δημιουργικό κομμάτι, γεγονός που διατηρούσε τον Αθανασιάδη απλό διακοσμητικό στοιχείο στο ματς

Η αντικατάστασή του από τον Μπερμπάτοφ ήταν επομένως αναμενόμενη, αλλά δεν έδωσε λύση αφού το πρόβλημα δεν ήταν οι χαμένες ευκαιρίες, μα η απουσία τέτοιων. Ο Βούλγαρος έπαιξε πιο πίσω για να βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα, όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ για τον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, η Καμπάλα ήταν εκείνη που έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ , ενώ ο κινητικός Ντοντό από τα αριστερά αλλά και ο Περέιρα έδειχναν ικανοί να φέρουν τα χειρότερα.

Πηγή: sport-fm.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: