Ελληνικές επενδύσεις στα φάρμακα

Ελληνικές επενδύσεις στα φάρμακα 10 εκατ. στην την επόμενη διετία και δημιουργία περισσότερων από 100 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Pharmathen, σε συνέχεια επενδύσεων άνω των 60 εκατ. ευρω και δημιουργία 300 θέσεων εργασίας την τελευταία τετραετία.

Αναπτύσσοντας τα επιχειρηματικά σχέδια της Pharmathen, που εξάγει προϊόντα και τεχνογνωσία σε περισσότερος από 85 χώρες του κόσμου, ο πρόεδρος της Βασίλειος Κάτσος και η αντιπρόεδρος, Νέλλη Κάτσου, ανακοίνωσαν τη σύναψη συμφωνιών με αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού για εισαγωγή και διάθεση στο δίκτυο των ελληνικών φαρμακείων επώνυμων σειρών προϊόντων, με στόχο την ενίσχυση της εμπορικής τους κίνησης και της κερδοφορίας.

Απευθύνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι, μέσω του επιχειρείν και του τρίπτυχου καινοτομία-επενδύσεις-εξωστρέφεια, η Ελλάδα θα οδηγηθεί στην έξοδο από την .

Επεσήμανε ότι οι θέσεις εργασίας στα επόμενα θα δημιουργούνται πλέον από τον ιδιωτικό τομέα και έκανε ειδική αναφορά στα θετικά μηνύματα από τον τομέα των εξαγωγών το 2012, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η τάση αυτή θα συνεχιστεί και το 2013.

*με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: