Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 18χρονου στον Βοτανικό

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησε στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 18χρονου Πακιστανού, που διαπράχθηκε στις 26 Ιουνίου στον Βοτανικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 18χρονος είχε εντοπιστεί νεκρός το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην περιοχή του Βοτανικού, με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Όπως διαπιστώθηκε, ο θάνατός του επήλθε συνεπεία βαρειών κακώσεων που προκλήθηκαν από νύσσον και τέμνον όργανο.

24χρονος Αφγανός ο δράστης

Ο δράστης τελικά είναι ένας 24χρονος Αφγανός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε συχνούς διαπληκτισμούς με το θύμα, στο χώρο εργασίας τους.

Τις απογευματινές ώρες της 28ης Ιουνίου, ο δράστης εντοπίσθηκε από Μικτό Συνεργείο Ελέγχου, αποτελούμενο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, εντός λεωφορείου στο σταθμό διοδίων Μουσθένης Καβάλας.

Ο 24χρονος προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και βάρος του εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: