Έξι BOXER-ασθενοφόρα από την PEUGEOT στην EUROMEDICA

Ολοκληρώθηκε από την Peugeot Hellas – εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη – η παράδοση 6 ασθενοφόρων οχημάτων τύπου Peugeot BOXER, στον Όμιλο EUROMEDICA – έναν απο τους μεγαλύτερους παρόχους Υγείας στην Ελλάδα.

Η επιλογή του Peugeot Boxer, ήρθε ως αποτέλεσμα διαγωνιστικής διαδικασίας, που ακολούθησε ο Όμιλος Εuromedica. Τα στελέχη της δε, έκριναν πως τα ασθενοφόρα οχήματα της Peugeot, πληρούν τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μετακίνησης των ασθενών τους.

Τα 6 Peugeot Boxer, τα οποία εφοδιάζονται με κινητήρα πετρελαίου 2.200c.c. 162 ίππων, μετασκευάστηκαν σε 2 κινητές μονάδες και 4 ασθενοφόρα οχήματα μικρού όγκου και προορίζονται για τις ανάγκες των κλινικών του Ομίλου σε Κρήτη, Ρόδο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας ο Όμιλος Συγγελίδη, παρέχει την εκπαίδευση των πληρωμάτων όσον αφορά τον χειρισμό τους, ενώ η συντήρηση του πλήρους ασθενοφόρου οχήματος, θα πραγματοποοιείται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Peugeot.

Όμιλος Euromedica

Ο  Όμιλος Euromedica, ένας απο τους μεγαλύτερους παρόχους Υγείας στην Ελλάδα, διαθέτει σε λειτουργία  Διαγνωστικά Κέντρα, Ιδιωτικές Κλινικές, Μονάδες Τεχνητού Νεφρού και Κέντρα Αποκατάστασης σε πολλές πόλεις της χώρας, παρέχοντας  υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

Η Euromedica, βρίσκεται σε  διαδικασία εξυγίανσης, με την υποστήριξη του βασικού πιστωτή και στρατηγικού επενδυτή, του Αμερικανικού επενδυτικού Fund, Farallon.

Έξι BOXER-ασθενοφόρα από την PEUGEOT στην EUROMEDICA gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: