Εξαπάτησαν ηλικιωμένους στην Ιεράπετρα και τους έστειλαν να ψάχνουν συγγενή τους στο νοσοκομείο

Οι δράστες ζητούσαν άμεσα την κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να προχωρήσει η επέμβαση σε συγγενικό τους πρόσωπο

Χωρίς τέλος φαίνεται πως είναι οι απόπειρες απάτης το φετινό καλοκαίρι στην περιοχή της Ιεράπετρας από διάφορους επιτήδειους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποσπάσουν χρήματα από κατοίκους της περιοχής.

Το πρωί της Δευτέρας μάλιστα σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία περιστατικά με το ένα μάλιστα να είχε επεισοδιακή κατάληξη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Όλα ξεκίνησαν με ένα τηλεφώνημα σε μια ηλικιωμένη γυναίκα της περιοχής στην οποία οι άγνωστοι παρουσιάστηκαν ως γιατροί από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ενημέρωσαν πως πολύ κοντινό συγγενικό της πρόσωπο είχε τραυματιστεί και βρισκόταν στο χειρουργείο, και ζητούσαν άμεσα την κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να προχωρήσει η επέμβαση.

Στο τηλεφώνημα οι δράστες ήταν τόσο πιεστικοί που έφτασαν στο σημείο να πουν πως αν δε γίνει γρήγορα η κατάθεση θα ακρωτηριαστεί το πόδι του τραυματία.

Χρήματα δεν κατατέθηκαν, όμως η γυναίκα μαζί με συγγενείς της πήγαν άμεσα στο Νοσοκομείο ζητώντας να δουν το συγγενή τους και να μάθουν σε τι κατάσταση βρίσκεται, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη σύγχυση που κατέληξε σε ένταση και λογομαχία μεταξύ των εμπλεκομένων συγγενών και προσωπικού αφού φυσικά στο Νοσοκομείο δεν υπήρχε κανένας τραυματίας.

Τελικά το περιστατικό καταγγέλθηκε στο ΑΤ Ιεράπετρας και εκεί έγινε γνωστό πως άλλα δύο παρόμοια περιστατικά καταγγέλθηκαν τη σημερινή μέρα.

Πηγή: radiolasithi.gr

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: