Εξαφάνιση-θρίλερ στο Μενίδι: Άφαντη η 29χρονη Γιάννα Χατζημανωλάκη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 29χρονης αγνοούμενης Γιάννας Χατζημανωλάκη που εξαφανίστηκε το πρωινό της 25ης Απριλίου από το σπίτι της στο Μενίδι.

Τραγικές φιγούρες στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι τα τρία παιδιά της αγνοούμενης, ηλικίας 3, 5 και 7 ετών, τα οποία ζητούν συνέχεια τη μητέρα τους. Η αδερφή της, Αναστασία Χατζημανωλάκη, ανέφερε ότι η ίδια μαζί με τις αδερφές τις προσπαθούν να σταθούν στα ανίψια τους. «Έχουμε φτάσει στο σημείο εμείς οι αδερφές της, να έχουμε αφήσει τα δικά μας τα παιδιά στην άκρη για να μπορέσουμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στα ανιψάκια μας που ζητούν τη μαμά τους συνέχεια».

Στο παρελθόν, όταν η Γιάννα αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της, καθώς υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας και να φιλοξενηθεί σε δομή κακοποιημένων γυναικών, είχε πάρει μαζί της τα παιδιά της, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτηματικά για το τι την οδήγησε να εξαφανιστεί χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν.

Η αδερφή της Γιάννας Χατζημανωλάκη έχει επιβεβαιώσει ότι η αδερφή της είχε φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. «Η αδερφή μου στο παρελθόν επειδή αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τον άντρα της μέσα στο γάμο της. Είχε πάρει μόνη της την απόφαση να πάει σε κέντρο κακοποιημένων γυναικών μαζί με τα παιδιά της. Αυτό είχε συμβεί πριν 5 χρόνια περίπου και είχε μείνει εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα ,το οποίο ήταν στο κέντρο της Αθήνας συγκεκριμένα και μετά πήρε πάλι μόνη της την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τα τρία παιδιά της. Ποτέ δεν την επηρεάσαμε εμείς ,η οικογένεια της σε αυτές τις αποφάσεις της. Και τώρα έφυγε χωρίς να πάρει τα παιδιά της…».

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές καταγγελίες ανθρώπων που γνωρίζουν την περιοχή αλλά και τα όσα περνούσε η Γιάννα Χατζημανωλάκη και υποδεικνύουν το υδραγωγείο του Μόρνου στους συγγενείς προκειμένου να το ψάξουν. Η αδερφή της αγνοούμενης ανέφερε ότι το συγκεκριμένο σημείο έχει ερευνηθεί με ειδικά σκυλιά αλλά άντρες της ΕΜΑΚ επί τρεις ημέρες.

Η ίδια, πάντως, δεν χάνει την πίστη της αν και οι ημέρες περνούν και οι έρευνες τόσο των αρχών όσο και της οικογένειας παραμένουν άκαρπες: «Εγώ πιστεύω έτι η αδερφή θα βρεθεί ζωντανή και θα γυρίσει πίσω στα παιδιά της που την περιμένουν με αγωνία», καταλήγει.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: