ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η κακοκαιρία «Daniel» έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα των αναγνωρίσεων στις Ε.Δ

Το κύμα της κακοκαιρίας «Daniel» που πλήττει τη χώρα κυρίως σε Μαγνησία και Θεσσαλία,  ανάγκασε την Οργανωτική Επιτροπή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις να κάνει χθες αρκετές τροποποιήσεις στο πρόγραμμα αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών.

Τη Δευτέρα οι αγωνιζόμενοι έκαναν τις Ε.Δ χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα αφού δεν είχε ξεκινήσει το ισχυρό «χτύπημα» της κακοκαιρίας «Daniel».

Χθες ( Τρίτη) τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Ένα μεγάλο μέρος των ειδικών διαδρομών του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, είναι στην περιοχή της  Φθιώτιδας και για μεγαλύτερη ασφάλεια οι οργανωτές ζήτησαν από τους αγωνιζόμενους να κάνουν την ειδική Ταρζάν που ήταν στο πρόγραμμα να γίνει σήμερα αντί της Παύλιανης  που ήταν για χθες. Η Ε.Δ Παύλιανη λόγω της ισχυρής καταιγίδας δεν έγινε. Στο πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας ήταν να γίνουν δοκιμές στις  «Καρούτες» και «Ελευθεροχώρι».

Οι Ott Tanak- Martin Jarveoja έκαναν δοκιμές με Ford Focus RS ενώ οι Dani Sordo- Candido Carrera εθεάθησαν στις ειδικές διαδρομές με BMW. Οι εργοστασιακοί οδηγοί της Toyota έκαναν δοκιμές με Yaris.

Για σήμερα Τετάρτη (6 Σεπτεμβρίου) ορίσθηκαν σε ποιες ειδικές θα γίνουν περάσματα. Η Οργανωτική Επιτροπή που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους μετεωρολόγους δεν αποκλείεται να κάνει εκ νέου αλλαγές. Για σήμερα η κακοκαιρία θα συνεχισθεί και σύμφωνα με την ΕΜΥ η «Daniel» δεν πρόκειται να υποχωρήσει το πρωί. Μέχρι σήμερα έχει πλήξει τις περιοχές Μαγνησία, Τρίκαλα, καρδίτσα, Λάρισα (νότια τμήματα), Φθιώτιδα, Βοιωτία, Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία, Λακωνία, Θεσπρωτία.

Οι προβλέψεις της ΕΜΥ αναφέρουν ότι η υποχώρηση της κακοκαιρίας θα ξεκινήσει από αργά το απόγευμα.  Επίσης οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι θα αναβληθούν οι Ε.Δ Ελευθεροχώρι και Παύλιανη δεν ευσταθούν.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η κακοκαιρία «Daniel» έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα των αναγνωρίσεων στις Ε.Δ gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: