Εκλογές 2023 στον ΣΚΑΪ (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Την Κυριακή 25 Ιουνίου, η Ελλάδα αποφασίζει και ο ΣΚΑΪ, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με συνεχή ροή ειδήσεων από τα εκλογικά κέντρα και την πιο δυνατή ενημερωτική ομάδα.

Ο ενημερωτικός μαραθώνιος ξεκινά από τις 05.00 με τον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή «Καλημέρα», ακολουθεί στις 09.00 το «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο και στις 12.00 η σκυτάλη περνάει στους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα με την εκπομπή «Αταίριαστοι».
Η ψήφος των πολιτικών αρχηγών και η εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας παρουσιάζεται με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά τμήματα και ανταποκρίσεις απ’ όλη την ελληνική επικράτεια.
Στις 14.00, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Λένα Φλυτζάνη κάνει τον πρώτο απολογισμό της εκλογικής διαδικασίας.
Στις 17.45, ξεκινά στον ΣΚΑΪ η μεγάλη εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη, τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα και όλη την ομάδα σχολιαστών και δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ.
Στις 19.00 ακριβώς, παρουσιάζεται το EXIT POLL από τον διευθύνοντα σύμβουλο της PULSE RC, Γιώργο Αράπογλου, με τα πρώτα σχόλια από τους καλεσμένους στο στούντιο.
Και όπως πάντα, τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, ζωντανές συνδέσεις από τα κομματικά επιτελεία και τα εκλογικά κέντρα, αλλά και όλες οι εξελίξεις από κάθε σημείο της χώρας.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: