Εκλογές 2023 – Η Σία Κοσιώνη παρενέβη για τον Άρη Πορτοσάλτε: «Δεν χρειάζονται ειρωνικά σχόλια»

Η Σία Κοσιώνη βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο τιμόνι της μαραθώνιας βραδιάς του ΣΚΑΪ για τον β’ γύρο στις αυτοδιοικητικές  2023 το βράδυ της Κυριακής. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς βρέθηκε πλήθος εκπροσώπων του πολιτικού χώρου στο πλατό και ανάμεσα τους έδωσε το παρών ο Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Όταν όμως ο κ. Σπυρόπουλος εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ κλήθηκε να κάνει την δική του εκτίμηση για τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών, ένα σχόλιο έκανε την δημοσιογράφο και άνκοργουμαν του σταθμού να παρέμβει προκειμένου να υπερασπιστεί τον συνάδελφο της, Άρη Πορτοσάλτε. «Ο κ. Μητσοτάκης υπέστη την πρώτη του μεγάλη και σοβαρή ήττα που για μένα έχει λόγους που συνέβη. Οι τρεις πρώτες μήνες κατέστρεψαν τη χώρα με τις πυρκαγιές, τις πλημμύρες και την αλαζονεία των βουλευτών και των υπουργών της Νέας Δημοκρατίας που ήθελαν με τέτοιο τρόπο να εκβιάσουν και να πιέσουν τον κόσμο να επιλέξουν τους δικούς τους περιφερειάρχες».

«Κ. Σπυρόπουλε αυτό απαντήθηκε την περασμένη Κυριακή, περσινά ξινά σταφύλια μας λέτε τώρα. Με συχγωρείτε, αλλά αυτό απαντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Οι αστοχίες του τριμήνου αξιολογήθηκαν την περασμένη Κυριακή» υπογράμμισε ο Άρης Πορτοσάλτε για να σχολιάσει λιτά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ: «Κ. Πορτοσάλτε μην πιέζεστε τόσο πολύ».

«Καλέ, δεν πιέζεται! Να σας πω κάτι, επειδή τον ξέρω τον Άρη, είναι πολύ χαλαρός. Δεν πιέζεται καθόλου. Δεν χρειάζονται ειρωνικά σχόλια» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη για να συνεχιστεί κανονικά η ροή της συζήτησης στον ΣΚΑΪ.

ΕΛΛΑΔΑΑρης ΠορτοσαλτεΑυτοδιοικητικες εκλογεςΣια Κοσιωνη

.

Πηγή: Protothema.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: