Έκλεβε μοτοσυκλέτες και τις πουλούσε μέσω ίντερνετ..

Έκλεβε μοτοσυκλέτες και τις πουλούσε μέσω ίντερνετ.. Ο 53χρονος είχε ρημάξει τις περιοχές.. των Αμπελοκήπων και του Ζωγράφου.
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο δράστης ο οποίος έκλεβε μηχανές τις οποίες στη συνέχεια πουλούσε στο ίντερνετ ολόκληρες ή σε κομμάτια..

.
Ένας 53χρονος συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Γέρακα ενώ όπως αποκαλύφθηκε είχε στήσει ολόκληρη “επιχείρηση” με κλεμμένες μοτοσικλέτες που πουλούσε μέσω ίντερνετ είτε ολόκληρες είτε ως ανταλλακτικά.

 Ο 53χρονος συνελήφθη την ώρα που επιχειρούσε να πουλήσει σε υποψήφιο αγοραστή -τον οποίο είχε βρει μέσω ίντερνετ, όπου είχε αναρτήσει σχετική αγγελία- έναν κινητήρα μοτοσικλέτας με παραποιημένο αριθμό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έρευνα προέκυψε πως ο 53χρονος έκλεβε μοτοσικέτες, τις αποσυναρμολογούσε και πουλούσε τα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά.

Σε άλλες περιπτώσεις άλλαζε τον αριθμό του κινητήρα, έφτιαχνε πλαστά έγγραφα και τις πουλούσε μέσω αγγελιών στο ίντερνετ.
 Όπως διαπιστώθηκε, ο 53χρονος κατά το τελευταίο οκτάμηνο έκλεψε 7 μοτοσικλέτες από τις περιοχές Αμπελοκήπων, Ζωγράφου και Γουδή.

Έκλεβε μοτοσυκλέτες και τις πουλούσε μέσω ίντερνετ..

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: